Monika: Vďaka WaterOutu moje telo začalo konečne spolupracovať!

Ahojte, som Monika, mama dvoch detí a pracujem ako kondičná, plavecká a lyžiarska trénerka. Celý život športujem a kedysi som súťažila ako fitneska.

Mám postavu typu hrušky, čiže väčšie boky a úzky pás, ale moja postava a životný štýl boli vždy takou ukážkou a motiváciou pre mojich klientov...

To trvalo bez problémov dlhé roky, kým som si nezranila na lyžovačke koleno a vyskytla sa u mňa nečakaná komplikácia...

image

Z ničoho nič som pribrala 36 kg!

Výsyp na celom tele, ktorý neznesiteľne svrbel a na celom Slovensku mi nik nevedel pomôcť. Dostala som veľké množstvo kortikoidov, čo bolo posledné riešenie môjho zdravotného problému.

To, čo nasledovalo potom, bolo ako zo zlého sna. Výsyp síce zmizol, ale moje telo sa úplne zmenilo, za tri mesiace užívania veľkej dávky kortikoidov som pribrala 36 kg! Moje telo zaliala voda a vyzerala som ako balón, nemohla som si obuť nič okrem žabiek, nohy a celé telo bolo naliate.

Nič nepomáhalo...

Moji klienti ma nespoznávali. Predpokladala som, ako za tri mesiace prišlo, tak za tri mesiace aj odíde. To bol veľký omyl. Lieky na odvodnenie podľa lekára u mňa nemali význam a bolo to ako z dažďa pod odkvap.

Povedala som si, veď som tréner, svoje telo poznám a predsa viem, ako sa stravovať, ako cvičiť.... Ale nie, moje telo sa začalo úplne inak správať, nezaberalo vôbec nič a aj moja práca trénera bola zrazu ohrozená, bolo ťažké dostať sa do plaviek a ísť k deťom do bazéna... Bola som ako veľryba :D

Skúšala som rôzne bylinky a čaje, poctivo som cvičila, dodržiavala som diétne stravovanie... Išlo to slimačím tempom, bol to už rok a zmena minimálna.

V tom čase som vydávala dcéru a na fotky zo svadby som sa nemohla ani pozrieť. Bolo to také depresívne obdobie plné bezmocnosti. Vyberať šaty o štyri konfekčné veľkosti.... boli ako stan.

Na Instagrame som objavila WaterOut

Na Instagrame som videla reklamu na výrobky Slimmium a zaujal ma najmä WaterOut Extreme, produkt na odvodnenie tela.

Povedala som, že už nemám čo stratiť a skúsim. Jednoducho som to chcela skúsiť a cena nebola vysoká.

Objednala so si WaterOut v akcii spolu s NightBurn, spaľovačom na noc. Chuťovo sú produkty úžasné, takže to bolo príjemné, užívam si ich už 3 mesiace.

Prvé výsledky prišli prekvapivo rýchlo, už po týždni som sa cítila ľahšie, plná energia a ľahšie sa mi trénovalo, nebola som taká zadýchaná (pretože kortikoidy vám celkovo v tele napáchajú veľa škody).

Telo začalo konečne spolupracovať

Po nejakom čase užívania som si uvedomila, že sa moje telo konečne vzchopilo a začalo spolupracovať, opuchy začali miznúť, mala som viac energie. Bol to pre mňa úplny zázrak, všimlo si to aj moje okolie a to ma presvedčilo, že idem správnym smerom.

Po troch mesiacoch pravidelného používania produktov Slimmium WaterOut Extreme, NightBurn Extreme a proteínu Shake’n’Shape (ktorý som pridala neskôr) som schudla už 26 kg.

image

Teraz viem, čo pomáha, a môžem to odporučiť klientom aj známym

Teraz aj ako trénerka viem viesť svojich klientov, ktorí majú rovnaký alebo podobný problém. Viem im poradiť a odporučiť produkty, ktoré som si vyskúšala sama na sebe, a viem, že fungujú. Produkty Slimmium nielen úžasne chutia a voňajú, ale úplne plnia svoju funkciu.

Dnes som šťastná, plná energie. Telo sa postupne zbavuje vody aj napriek skeptickým poznámkam lekárov, že môj problém nemá riešenie a mám si na to zvyknúť. Dnes môžem s hrdosťou povedať, že nemali pravdu.

Chcela by som všetkým ľuďom odkázať, aby sa nikdy nevzdávali.

Monika