Mojca: „Teraz sa konečne cítim ľahšie!“

Mojca je 38-ročná Slovinka, ktorá sa venuje pravidelnému cvičeniu a zdravej výžive. Pred časom vymenila stojacu prácu za sedavú a čoskoro nato sa začali prvé problémy. Rozhodla sa pre prírodnú pomoc a WaterOut EXTREME na ňu urobil dojem.

image

Využite voľný čas na cvičenie

Mojca sa rada venuje cyklistike, prechádzkam, v letných mesiacoch vodným športom a upratovaniu domu a jeho okolia. „Keď nie som v práci, som stále na nohách," hovorí. Niekedy však aktívny životný štýl nestačí na to, aby ste sa cítili dobre vo svojej koži. To bol aj prípad Mojce.

„Už som sa necítila dobre vo svojej koži“

Moja súčasná práca si vyžaduje, aby som bola sústredená a precízna. Táto práca je prevažne sedavá a krátko po tom, ako som nastúpila, som si všimla zmeny na svojom tele, ktoré neboli vôbec pozitívne. Už som sa necítila dobre vo svojej koži. Kým som nezmenila prácu, mala som stále rovnakú postavu.

Hľadala prírodnú pomoc

Mojca chcela zmenu, chcela sa cítiť ako pred výmenou práce. Už predtým používala naše výrobky a bola spokojná s výsledkami. Tentoraz siahla po nápji WaterOut. Prečítala si o tom, ako to funguje, opýtala sa svojich kolegov na ich názor a rozhodla sa to vyskúšať.

Presvedčili ju pozitívne reakcie ostatných zákazníkov a predovšetkým skutočnosť, že výrobky sú na prírodnej báze. Oceňuje tiež skutočnosť, že klinické výsledky sú veľmi dobré a užívanie je jednoduché.

„Zlepšenie stavu sa vrátilo už po niekoľkých dňoch používania“

WaterOut EXTREME som používala dva mesiace*, ale spokojná som bola už po niekoľkých dňoch. Vrátila sa mi nálada, upravilo sa mi trávenie, čo bola veľká úľava. Vrátila sa mi ľahkosť a zmenšilo sa nadúvanie, schudla som niekoľko kíl, moje telo sa v určitých oblastiach opäť vytvarovalo.

Cítim sa oveľa lepšie. S výrobkami som veľmi spokojná a odporúčam ich každému, kto má rád seba a svoje telo. Dokonca aj pre tých, ktorí nie sú veriaci; mali by to vyskúšať a vidieť, ako tieto výrobky môžu zmeniť spôsob, akým žijete a skutočne fungujú. Stačí len trochu dobrej vôle a zdravá strava. Ďakujem, tím Slimmium!

*Výsledky sa môžu u jednotlivých osôb líšiť. Vyvážená strava a zdravý životný štýl sú dôležité pre úspešné chudnutie.

Drenážny nápoj WaterOut EXTREME

Účinok WaterOut EXTREME 3 v 1: odstraňuje prebytočnú vodu, urýchľuje chudnutie a redukuje celulitídu. Obsahuje prírodnú zmes s 8 najkvalitnejšími zložkami, ktoré majú močopudný účinok, znižujú nadúvanie a zachovávajú dôležité minerály v tele.

WaterOut EXTREME s prírodnými zložkami:

  • Znižuje zadržiavanie vody a zvyšuje vylučovanie toxínov.

  • Znižuje nadúvanie.

  • Pomáha pri chudnutí.

Produkty pre Vás