Letný nápoj, s ktorým spálite kalórie rýchlejšie

Pohár tohto letného nápoja na raňajky alebo pred cvičením vám pomôže spaľovať tuky rýchlejšie. Vyskúšajte ho na vlastnej koži čím skôr, je to totiž limitovaná edícia!

image

Sila spaľovačov tukov, resp. „fat burnerov“

Určite ste už počuli o takzvaných spaľovačoch tukov, cudzím slovom fat burneroch. Ide o výrobky, ktoré rôznymi spôsobmi zvyšujú spaľovanie tukov. Mnohé z nich zrýchľujú metabolizmus za pomoci termogenézy - procesu, pri ktorom telo produkuje teplo a využíva na to tuky.


Ananás na lepšie využitie bielkovín

Medzi najlepšie potraviny, ktoré môžu pomôcť pri spaľovaní kalórií, patrí ananás. Dokáže to vďaka enzýmu bromelaínu. Pre tento enzým je príznačné, že v tráviacej sústave rozkladá bielkoviny, čo znamená, že sú pre telo ľahšie dostupné a spôsobujú nám menej tráviacich ťažkostí.
Ak bielkoviny netrávime práve najlepšie, môže dochádzať k zápche, vetrom, hromadeniu toxínov, nadúvaniu a spomaleniu metabolizmu. Môže to tiež viesť k zvyšovaniu telesnej hmotnosti, resp. neschopnosti schudnúť, nech sa snažíme akokoľvek.

 

Nápoj s letnou ananásovou príchuťou, ktorý obsahuje až 3 spaľovače tukov

Leto je ideálne obdobie na viac pohybu vonku. Napadlo vám už, že by ste sa s priateľmi mohli stretnúť radšej na prechádzke ako na káve či pive, alebo že by ste dokonca spolu začli na menšiu turistiku alebo na bicykel

Ideálny letný nápoj pre všetkých, ktorí by radi cvičili viac a vyťažili z toho maximum, je BootBurn Active STRONG, tentokrát v letnej limitovanej edícii s osviežujúcou ananásovou príchuťou. Nabije vás energiou a odmení každú formu pohybu tým, že zvýši spaľovanie kalórií a schopnosť spaľovania tuku.
Využite silu najmocnejšieho spaľovača tuku, ktorý obsahuje najlepší mix účinných látok na aktívne spaľovanie tuku: až 3 dobre preskúmané prírodné spaľovače tuku (zelený čaj, maté (yerba) čaj a guaranu), 1000 mg L-karnitínu, všetky vitamíny skupiny B a papaín, enzým, ktorý je svojimi účinkami (pomáha tráviť bielkoviny) veľmi podobný bromelaínu z ananásu.
Teraz je ten správny čas na to, aby ste prekypovali energiou a vyformovali si postavu!