LAURA: WATEROUT A BOOTBURN STRONG ACTIVE SA STALI MOJIMI POMÔCKAMI PRE ZÍSKANIE VYSNÍVANEJ POSTAVY

Raz sa ma priateľ spýtal: prečo ste vy ženy neustále na diéte? Moja odpoveď bola veľmi úprimná, pretože nikdy som na žiadnej diéte nebola. Dobré gény mi zabezpečili štíhlu postavu.

image

I keď som nikdy nebola veľmi chudá, skôr by som povedala, že som mala svaly na správnych miestach vďaka pravidelným cvičeniam, klasickému baletu a volejbalu. Vlastne som počas svojej mladosti veľa času netrávila doma, vždy som niečo trénovala, a preto sa mi aj tuk vyhýbal. Nuž, ale v štyridsiatke sú už veci iné.

Tehotenstvo zanechá svoje stopy, a to najmä vpredu na bruchu a na stehnách. Taktiež ubudne na sile a energii, veď sme ženy zamestnané a zamerané na deti, a preto nám neostáva veľa energie na cvičenie. A ešte k tomu... ženy by sa mali vždy snažiť zostať vo forme predovšetkým pre seba, keďže to je niečo, čo nás robí šťastnejšími. Nehovorím o tej super fit forme, ktorá je plodom tvrdej práce, hovorím o zdravom vzhľade, a teda aj o zdravom živote.

Voda je vždy problém!

S dvojitou kúrou WaterOut STRONG** a BootBurn STRONG ACTIVE som začala z rôznych dôvodov. Prvým je ten, že ich produktom dôverujem a viem, že sú prírodné a vyrobené s veľkou starostlivosťou o zdravie jednotlivca. Po čom nasleduje celá kopa zistení: gravitácia robí svoje; prečo by som nemala vziať niečo, čo pomáha telu pri cvičení a zdravom stravovaní; voda je vždy problém, keďže odvodňovanie už nie je také ako bývavalo, a teda prečo nepomáhať telu v potrebnom odvodňovaní; a samozrejme: keď existuje možnosť, aby bol môj zadok pevnejší a svaly na bruchu vytvarované, tak prečo nie?

A ešte by som mohla pokračovať, ale myslím, že je toho už dosť.

Pred tromi týždňami som začala s kúrou, ktorá má ešte jednu prednosť: je veľmi jednoduchá. Oba prášky majú veľmi dobrú chuť a fungujú ako džús, ktorý vypijem jedenkrát doobeda (WaterOut) a jedenkrát poobede a zároveň pred cvičením (BootBurn).

Ide o zvyk, ktorý ťa vôbec nezaťažuje, veď je vždy najťažšie to, keď musíš prehĺtať tvrdé vitamíny, ktoré sú ťažké na žalúdok, alebo keď vypiješ prášok, ktorý má naozaj čudnú chuť. Veď i tak môžeš spraviť všetko a myslím, že je vždy dobre, keď sa veci trochu zjednodušíme.

A aké sú výsledky?

Nebudem hovoriť o revolúcii, pretože sa veci vždy zlepšia postupne, a tak je to aj s týmto. Na druhej strane nedopustím na poctivé cvičenia, a preto vždy tvrdím, že dobrá forma je výsledkom rozličných faktorov a niektoré nie sú jednoduché (keď pomyslím na svoju váhu, koľko potu ma stojí pri cvičeniach a tréningoch z baletu).

Ak by produkt fungoval len na celulitídu, bola by som šťastná, takže...

WaterOut STRONG** zaúčinkoval veľmi rýchlo a efektívne, veď sa jedná o doplnok stravy, ktorý zvýši odbúravanie vody a toxínov z tela a až o 60 % zmenší nadúvanie a opuchy, a preto obmedzí tiež celulitídu. Ak by produkt fungoval len na celulitídu, bola by som veľmi šťastná, takže je ešte lepšie, keď vylučovanie vody umožňuje aj to, že je brucho menšie a stehná sú tiež v lepšom stave. Smutné je tiež to, že niektoré časti tela sú tiež ovplyvnené stiahnutými džínsami a takisto aj roky robia svoje.

Ešte zopár slov o produkte BootBurn STRONG ACTIVE. Na začiatku som zbadala trochu nafúknutia, ktoré ma zmiatlo, avšak telo si rýchlo zvyklo, takže po pár dňoch bolo všetko v normále. Švajčiarsky výrobok účinkuje ešte aj hodinu po cvičeniu a sľubuje 5-krát väčšiu silu pri chudnutí. Priznávam, že som v poslednom mesiaci nebola veľmi poctivá a tiež som nemala veľa času na pravidelný tréning. Nápoj obsahuje najčistejší L-karnitín, ktorý sa postará o to, aby telo využilo tuk na energiu, namiesto toho, aby ho ukladalo.

Schudla práve na tých správnych miestach

BootBurn STRONG ACTIVE** nápoj funguje počas pohybu a aj hodinu po ňom, keď jednoducho sedíme a odpočívame. Napriek tomu, že som nebola veľkou fanúšičkou ťažkých váh, raz za deň som cvičila aj s činkami a potom som sa cítila veľmi dobre. V tom období Sensilab diéty alebo lepšie povedané, počas užívania doplnkov som schudla akurát na tých správnych miestach: na bruchu a stehnách, čiže tam, kde som si to želala. Nie som ešte pripravená do plaviek, keďže som biela ako sneh, ale do júna budem úplne nový človek. Tiež sa mi zvýšila sebadôvera.

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt