Kurkuma latte, ktoré môže pomôcť pri chudnutí

Kurkuma, takzvané zlaté korenie, je už tisíce rokov známa svojimi mnohými zdraviu prospešnými účinkami a odborníci na výživu sa zhodujú, že po pridaní do stravy má skvelý vplyv na celý organizmus.

image

Výhody kurkumy

Kurkumu možno používate ako korenie v kuchyni, ale jej výhody sú oveľa väčšie:

  • zabraňuje hromadeniu tuku a urýchľuje jeho odstraňovanie z pečene,
  • pomáha udržiavať zdravie pečene,
  • používa sa na zmiernenie tráviacich problémov,
  • pomáha udržiavať normálnu funkciu pečene,
  • pomáha stimulovať produkciu tráviacich telesných tekutín,
  • prispieva k lepšiemu metabolizmu tukov.

Je dôležité si uvedomiť, že všetky uvedené faktory zohrávajú pri chudnutí dôležitú úlohu. Štúdie potvrdzujú, že pre najúčinnejšie chudnutie by sme sa všetci mali obrátiť na kurkumu. Dôležitý je holistický prístup, ako aj zaradenie pravidelného cvičenia a vyváženej stravy do vášho životného štýlu.

Akú kurkumu používať?

Stačí si zbežne vyhľadať informácie na internete a zistíte, že na trhu sú tisíce výrobkov z kurkumy, a dokonca aj v miestnom supermarkete si môžete vybrať z veľkého množstva produktov.

Tip: nenechajte sa oklamať nekvalitnými výrobkami z kurkumy! Vzhľadom na slabé prirodzené vstrebávanie kurkumy do krvného obehu je vhodné konzumovať len doplnky stravy s potvrdenou vysokou biologickou dostupnosťou.

Aj pri kurkumových latte nápojoch, ktoré všetci tak milujeme, by ste mali dávať pozor na etikety. MCT (triglycerid so stredne dlhým reťazcom) prášok, koreň čakanky a vitamín C sú dobrými zložkami zmesi.

V čom je CurcumaLatte Lean iný?

V záplave rôznych kurkumových latte nápojov CurcumaLatte Lean vyniká najmä tým, že dokáže urýchliť chudnutie! Vďaka vysokokvalitným podporným zložkám poskytuje vynikajúcu podporu pri chudnutí - okrem podpory celého tela, ako je imunitná funkcia a detoxikácia pečene.

A má ešte viac es v rukáve: má príjemnú chuť, nezafarbí vám oblečenie ani obľúbený pohár a nemá zápach, ktorý zvyčajne majú doplnky s kurkumou. Má lahodnú kokosovú vôňu, ktorá vás zakaždým prinúti povedať si mmmm...! Navyše sa ľahko pripravuje (stačí ho zmiešať s vodou) a je 100% vegánske!

Najdôležitejšie je, že obsahuje kurkumu vo forme patentovanej zložky CuroWhite™ - tá má 6,7x lepšiu biologickú dostupnosť ako bežný kurkumínový extrakt - takže viete, že za svoje peniaze dostanete viac! Vyskúšajte to ešte dnes a ušetrite! 

Zdroj: Sreeraj, G, Joby Jacob, Robin George and Sreeraj Tr. “A Unique Formulation of Hydrogenated Curcuminoids with Higher Bio-Availability and the Application in Food Matrices.” Journal of Nutrition and Food Sciences 6 (2016): 1-4.