Kávová diéta a jej účinok pri chudnutí

Nemôžete začať svoj deň bez šálky kávy? Máme dobrú správu, zdá sa, že váš obľúbený nápoj vám môže pomôcť schudnúť! Pokračujte v čítaní a zistite ako.

image

Chudnutie s kávou je relatívne novinka, ale rýchlo získava na popularite. Zahŕňa konzumáciu niekoľkých šálok kávy, ale ako vám to môže pomôcť schudnúť?

Čo je to kávová diéta?

Nedávne štúdie ukázali, že denná konzumácia kávy môže zrýchliť váš metabolizmus, spáliť viac tuku, môžete blokovať vstrebávanie kalórií a znižuje chuť do jedla.

Výskumníci študovali obyvateľov gréckeho ostrova Ikaria, ktorý má veľkú populáciu zdravých starších osôb. Štúdie preukázali, že ich zdravie a dlhá životnosť sú výsledkom vysokej spotreby kávy bohatej na antioxidanty.

Ako to funguje?

Kávový diétny plán zahŕňa denne spotrebu 2 šálok zelenej kávy. Je bohatšia na antioxidanty ako čierna káva.

Počas diéty, budete konzumovať kávu s alebo bez kofeínu, ale nie viac ako sa odporúča: 2-3 šálky denne. Mali by ste sa však vyhnúť cukru, mlieku alebo alkoholu.

Najnovšia štúdia publikovaná v „Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal“ testovala zelenú kávu na 16 účastníkoch. Po dobu 12 týždňov, počas ktorých štúdia trvala, schudli až do 8 kg* bez zmeny životného štýlu.

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

Výhody zelenej kávy

Zelená káva je bohatá na antioxidanty nazývané polyfenoly, ktoré majú niekoľko výhod pre naše zdravie, vrátane eliminácie zápalov a negatívnych účinkov spôsobených voľnými radikálmi.

Štúdie ukazujú, že káva krátko pred obedom môže znížiť množstvo spotrebovaných kalórií. V štúdii zameranej na 33 obéznych jedincov, ktorí vypili 200 ml kávy pred jedlom, sa významne znížil počet prijímaných kalórií.

Zrýchľuje metabolizmus

Bolo preukázané, že každodenná konzumácia kávy môže zvýšiť počet spálených kalórií a množstvo spáleného tuku, čím urýchľuje proces chudnutia. V štúdii zameranej na viac ako 600 ľudí vedci zistili, že vyšší príjem kofeínu súvisel s menším počtom kilogramov a zníženým množstvom tuku v tele.

Pomôže vám Slimmiccino!

Slimmium vám pomáha chudnúť ešte rýchlejšie vďaka revolučnému kapučínu Slimmiccino - lahodný nápoj s mimoriadnymi účinkami. Vymeň svoju rannú kávu za Slimmiccino a chudni s radosťou.

Vzhľadom k zloženiu z extraktu zo zelenej kávy, garcíne a guarany vám Slimmiccino pomôže:

  • eliminovať tvorbu nových tukových vankúšikov
  • získať viac energie na dlhšiu dobu
  • obmedziť chuť do jedla a neovládateľné pocity hladu

Všetky tieto zázračné účinky iba s 8 kalóriami v jednej šálke!

Neváhajte! Využite teraz EXTRA zľavu!