Juliana: „Mala som mesiac na to, aby som sa dostala do formy.“

„Veľmi som chcela schudnúť predtým, než pôjdeme na medové týždne na Kubu. Vďaka Slimmium sa mi to podarilo!" 

Ahoj! Volám sa Juliana a už niekoľko rokov užívam produkty Slimmium. Neskôr som sa navyše stala entuziastickou editorkou portugalskej pobočky Slimmium. Zbožňujem pracovať s produktmi, ktoré pomohli aj mne dosiahnuť ciele a boli súčasťou veľkej zmeny môjho životného štýlu. Vyskúšala som tieto produkty na sebe a s experimentom som nadmieru spokojná, a preto s radosťou hovorím o svojich výsledkoch

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

image

20 rokov som bojovala s jojo efektom. Celá moja rodina má sklony k rýchlemu priberaniu a kilá sa hromadia už len pri rozmýšľaní o jedle! Počas štúdia som pribrala 18 kíl, a keď som čakala moju dcéru, 27 kíl!

Nadváha sa nevyskytuje bez ďalším negatívnych dôsledkov, sprevádzala ma únava, nedostatok energie a problémy s kožou. Z dôvodu nustálej únavy som mala aj zlú náladu a necítila som sa všeobecne veľmi dobre. A navyše sa mi na tvári objavilo akné.  

Celý život som striedavo priberala a chudla,  skriňa mi praskala vo švíkoch, plná oblečenia rôznych veľkostí na rôzne príležitosti a obdobia – oblečenie pre 53-kilovú Julianu, pre 68-kilovú Julianu, pre 60-kilovú Julianu...Mala som toho dosť! V tomto začarovanom kruhu som trčala už viac než 15 rokov! 

image

Premena – „Moja svokra schudla 10 kg!*“

Slimmium a jeho účinky som spoznala vďaka mojej svokre. Podarilo sa jej zhodiť viac než 10 kíl, a ja som veľmi chcela vedieť, ako to dokázala! Povedala mi: „Každý deň užívam produkty od Slimmium a pijem za lyžičku orechového oleja.“

Rozhodla som sa, že to vyskúšam tiež. Akurát vtedy som kúpila letenky na Kubu. Zbožňujem cestovanie a tento výlet bol navyše úplne jedinečný, bola to svadobná cesta s mojím manželom! Keď sme sa zobrali, nemohli sme kvôli môjmu štúdiu cestovať hneď, tak sme medové týždne odložili.  

Začala som so Slimmium kapsulami a prerušovaným pôstom. Raňajky boli najvýdatnejšie jedlo môjho dňa. Vymenila som chlieb za celozrnné obilné kaše, obed som mala len ľahký a cestoviny a ryžu som vymenila za varené zemiaky.

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

image

Výsledky – „Schudla som 6 kíl za 1 mesiac!*“

Zhodila som 6 kíl len za 1 mesiac! Užívanie produktov Slimmium zabezpečuje omnoho rýchlejšie výsledky. A navyše mi to dalo skvelý pocit zo seba a motiváciu na ďalšie premeny. Na začiatku som si tiež všimla zlepšenie vitality, mala som viac energie a tým aj lepšiu náladu.

Svadobná cesta bola fantastická! Na Kube sme boli 22 dní, navštívili sme rôzne mestá v rôznych regiónoch krajiny, počúvali hudbu a tancovali salsu v Havane, ochutnali vynikajúce jedlá a relaxovali na rajských plážach! 

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

image

Od návratu zo svadobnej cesty sa Slimmium stal mojím novým životným partnerom. Páči sa mi byť štíhla, pretože takto sa cítim vo svojom tele najlepšie. Mám kopu energie a celkovo sa cítim zdravšie. Aj náladu mám všeobecne lepšiu. Celé dni pobehujem s dcérou a s mužom máme oveľa lepší vzťah. ;)

Slimmium mi pomohol kompletne zmeniť životný štýl.

Žijem kvalitnejšie a oveľa viac sa zabávam! Vyhýbam sa polotovarom a stále dodržiavam prerušovaný pôst, ale napríklad včera som šla s mužom na romantickú večeru bez akýchkoľvek výčitiek svedomia. A už sa viac nebojím jojo efektu!

Keď som začala pracovať pre Slimmium, každé ráno som pila WaterOut STRONG** a výsledky ma opäť prekvapili! Už po 3 dňoch mi boli nohavice voľnejšie*. 

Vďaka Slimmium sa mi podarilo úplne zmeniť svoj životný štýl. A som s tým nesmierne spokojná. Som zdravšia, plná energie a cítim sa oveľa lepšie!

Vyskúšajte to aj vy! Užívajte si život, cíťte sa dobre vo svojom tele! <3

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]
**[Juliana používala WaterOut STRONG, ktorý sme vylepšili na WaterOut EXTREME.]