Keď som sa dopočula o tomto jednoduchom kroku na aktiváciu spaľovania tukov, musela som to vyskúšať! Schudla som 11* kg a konečne som získala späť sebavedomie - vo svojich 41 rokoch!

Odvečna teža

Pamätám si, ako som sa obliekala na výročnú večeru s manželom.  

Veľmi som sa na to tešila, pretože málokedy máme na seba čas.

Tak som sa tešila, že sa nalíčim a oblečiem, že som si dokonca pred mesiacom kúpila nové topánky a šaty!

Ale stále som bola v spodnej bielizni, moje krásne šaty ležali na posteli ... Na tú chvíľu nikdy nezabudnem - začala som si obliekať šaty a všetko bolo v poriadku, až kým neprišla chvíľa, keď som si ich musela pretiahnuť cez brucho.

Najprv som si myslela, že sa na mňa látka prilepila, ale potom som sa postavila pred zrkadlo. Bola som zhrozená!

Šaty mi už nesedeli, brucho sa mi vyvaľovalo a nech som sa snažila šaty akokoľvek natiahnuť, aby mi sedeli, nešlo to. Pamätám si, ako mi pri pohľade na seba slzili oči. Cítila som sa porazená - šaty som si kúpila len pred mesiacom! Ako to, že mi už nesedia?

Začala som kričať, že nikam nepôjdem. Žiadne šaty, žiadne výročie. Bola som mimoriadne rozrušená! So svojou váhou bojujem už roky, ale toto bola posledná kvapka. Zničilo mi to výročie a spomienky na ten deň.

Bola som utrápená a chcela som len získať späť telo, ktoré som mala pred dvoma tehotenstvami. Vtedy bolo veľmi ľahké udržať si váhu!

image

Som Eva, 41-ročná mama dvoch chlapcov. V tomto článku sa s vami chcem podeliť o to, ako ma sklamanie priviedlo tam, kde som dnes - o 11* kilogramov ľahšia.

Po dvoch tehotenstvách som so svojou váhou poriadne bojovala a vyskúšala som všetky možné diéty a produkty na chudnutie  - tabletky, koktaily, keto diétu, nízkosacharidovú diétu. Bola som zúfalá!

Potom som sa dozvedela niečo o spaľovaní tukov, čo zmenilo môj pohľad na chudnutie.

V tele je tkanivo, ktoré je zodpovedné za spaľovanie tukov. Bohužiaľ, toto tkanivo sa vo všeobecnosti neaktivuje, takže všetky diéty, ktoré som vyskúšala, boli zbytočné. Niet divu, že som nechudla, keď som nebrala do úvahy tento zásadný proces v mojom tele!

Našťastie som našla riešenie, ktoré dokáže toto tkanivo aktivovať a spustiť spaľovanie tukov. Keď som sa na to zamerala, rýchlosť môjho chudnutia sa úplne zmenila. Trvalo to niekoľko týždňov, ale keď som začala chudnúť, bolo to úplne jednoduché.

Samozrejme, musela som si vyskúšať šaty na výročie a nemohla som uveriť vlastným očiam - po zmene len tejto jedinej veci mi boli šaty voľné! Sú to už štyri mesiace, čo som si uvedomila, ako telo funguje, a už som schudla 11* kilogramov. O svoj úžasný objav sa jednoducho musím podeliť s ďalšími ľuďmi. Musím ženám povedať, že existuje spôsob, ako schudnúť aj po štyridsiatke.

Moja váha narúšala moje šťastie a musela som s tým niečo urobiť!

image

Už roky bojujem so svojou váhou a po dvoch tehotenstvách sa mi zdalo, že vyhrať tento boj je nemožné. Osemhodinové pracovné dni v kancelárii mi nepomáhali a úprimne povedané, doma som bola príliš unavená na to, aby som sa venovala skutočnému cvičeniu. Keďže som nemala čas variť zdravšie jedlá, váha sa začala hromadiť, hlavne okolo brucha. 

Zistila som, že som nešťastná a neistá zo svojho vzhľadu. V minulosti som vyskúšala nespočetné množstvo diét v nádeji, že sa mi podarí zhodiť tuk z brucha a získať späť sebavedomie, ale vždy, keď som schudla, tuk sa mi opäť vrátil. Bolo to frustrujúce. 

Živo si pamätám, ako som sa cítila nesvoja vo svojej koži. Najviac ma bolelo, že som nemohla držať krok so svojimi deťmi, nemohla som s nimi behať a hádzať si loptu! Bola som neustále vyčerpaná a zistila som, že nemám energiu ešte skôr, ako som vstala z postele. 

Priberanie si vybralo daň aj na mojom emocionálnom stave. Nakupovanie oblečenia sa stalo skľučujúcim zážitkom, pretože som sa snažila nájsť oblečenie, ktoré by mi dobre sedelo, a zažívala som chvíle frustrácie a sklamania. Pripadalo mi to ako neustály boj a napriek snahe zhodiť centimetre z pásu rôznymi diétami zostávala moja váha mojou najväčšou neistotou

Cítila som sa uväznená v nekonečnom kruhu sklamania a pocitu viny. Vedela som, že potrebujem riešenie, ktoré by tento kolobeh raz a navždy prelomilo, ale až na výročnej večeri som sa rozhodla, že nedovolím, aby tento pocit pretrvával. 

Musela som urobiť niečo nielen pre seba, ale aj pre svoju rodinu. Chcela som sa hrať so svojimi deťmi, chcela som si užiť spoločné chvíle.

Čo diétne značky pred všetkými skrývajú!

Počas svojej cesty som vyskúšala množstvo diét v snahe schudnúť a získať späť svoje telo spred tehotenstva. Zakaždým som sa s nádejou a odhodlaním pustila do nového diétneho plánu, aby som sa nakoniec cítila sklamaná a frustrovaná. 

Experimentovala som s diétami, ktoré sľubovali rýchle výsledky, od nízkosacharidových po nízkotučné, od pôstu po výmenu potravín. Niektoré z týchto diét spočiatku prinášali istý úspech a ja som pociťovala krátkodobý úbytok hmotnosti. Postupom času som však zistila, že je čoraz náročnejšie dodržiavať prísne zásady a obmedzenia, ktoré tieto diéty vyžadovali. 

Často som sa cítila ochudobnená a nespokojná, čo viedlo k neukojiteľným chutiam. Obmedzujúci charakter týchto diét sťažoval ich dlhodobé dodržiavanie a nakoniec som podľahla pokušeniu a vrátila sa k starým stravovacím návykom. 

Bolo mi jasné, že tieto diéty mi neposkytujú udržateľný a vyvážený prístup, ktorý som potrebovala na udržanie zdravej hmotnosti a životného štýlu. Potrebovala som niečo dlhodobé, niečo, čo by mi nezasahovalo do života tak výrazne ako diéty. 

Jedného dňa som bola s deťmi na ihrisku a videla som tam inú mamičku, ktorá zrazu vyzerala oveľa štíhlejšie! Musela som zistiť, čo robila, aby schudla. 

To, čo mi povedala, bolo šokujúce. Povedala mi to, čo som nikdy predtým nepočula, a ja som sa nahnevala, že som sa za celú svoju cestu chudnutia s touto informáciou ešte nikdy nestretla. Existuje jednoduchý spôsob, ako efektívne spaľovať tuk a zabrániť jeho hromadeniu!

Zistila som, že všetky moje problémy môžu zmiznúť, ak aktivujem toto telesné tkanivo

image

Netušila som, že toto náhodné stretnutie s inou mamou úplne zmení môj pohľad na to, ako telo spaľuje tuk. S jej príbehom som sa naozaj stotožnila, najmä preto, že mala sama dve deti a blížila sa jej štyridsiatka. 

Keď som sa jej spýtala, ako chudne a či bojuje s diétou, ktorú si zvolila, podelila sa so mnou o fascinujúci koncept, ktorý nemal nič spoločné s diétami! Jej prvá veta znela: „Nie všetok tuk je zlý!“ Nerozumela som, čo tým chcela povedať, ale zaujalo ma to. 

Pokračovala vysvetlením, že existujú dva typy telesného tuku! Biely tuk je ten, ktorý každý pozná, pretože sa ho mnohí z nás snažia zbaviť. Druhý typ, ten, o ktorom nikto nehovorí, je hnedý tuk. Nikdy predtým som o hnedom tuku nepočula a bola som šokovaná, keď som zistila, že je to tuk, ktorý má na starosti spaľovanie tukov! 

Ako vysvetlila, hnedý tuk je zodpovedný za vytváranie tepla v našom tele prostredníctvom procesu nazývaného termogenéza a spolu s ním spaľuje kalórie, aby zahrial telo. Toto zistenie mi otvorilo oči, pretože som si tuk vždy spájala s negatívnymi javmi a nadváhou. 

Zdôraznila, že je dôležité aktivovať hnedý tuk, aby sa zvýšila schopnosť nášho tela spaľovať biely tuk. To, čo ma povzbudilo, je, že tento proces dokážu aktivovať určité potraviny. 

Sú to napríklad zelený čaj a kajenské korenie. Nemohla som uveriť, že práve tieto 2 zložky majú schopnosť aktivovať toto tkanivo, ktoré má na starosti spaľovanie tukov!

Vysvetlila mi, ako sa jej podarilo aktivovať hnedé tukové tkanivo a dosiahnuť štíhlu postavu, ktorú som jej tak veľmi závidela

image

Najprv som si myslela, že začnem piť zelený čaj a používať kajenské korenie v každom jedle, ale ona mi vysvetlila, že to nie je také jednoduché. Koncentrácia týchto dvoch zložiek musí byť vysoká a kajenské korenie veľmi dráždi žalúdok.

Ako sa jej teda podarilo zaradiť tieto dve zložky do svojho jedálnička? Potom povedala čarovné slová: „S produktom AdipoBurn!“

Povedala, že je to najsilnejší spaľovač tukov, ktorý aktivuje hnedý tuk bez toho, aby dráždil žalúdok, a že nielen urýchľuje spaľovanie tukov, ale zameriava sa aj na brušný tuk.

Bola som nadšením bez seba; bolo to presne to, čo som potrebovala. A keď mi povedala, že už po jednom mesiaci videla výsledky, bola som úplne presvedčená. Na druhý deň som si ho kúpila a už som sa nikdy nepozrela späť!

Na webovej stránke bolo uvedené, že sa odporúča používať ho aspoň 3 mesiace, takže som si spravila zásobu, pretože mali veľkú zľavu a ponúkali 30-dňovú záruku vrátenia peňazí. Prvýkrát za dlhú dobu som sa cítila dobre! Prvú kapsulu som si vzala po večeri a takto som pokračovala ďalej bez toho, aby som veľmi premýšľala o svojej strave.

Moje sebavedomie je späť a vďačím za to len AdipoBurnu

AdipoBurn

Počas niekoľkých nasledujúcich týždňov som si nevšimla žiadne zmeny a úprimne povedané, bála som sa, že mi to nebude fungovať. Stále som si však pripomínala slová mojej kamarátky o tom, ako jej to do mesiaca zabralo, a tak som sa nechcela vzdať. Bola to pritom len taká jednoduchá vec po večeri - oveľa lepšia ako akákoľvek obmedzujúca diéta, ktorú som vyskúšala.

Som veľmi rada, že som vytrvala, pretože asi po mesiaci a pol* novej rutiny som zo skrine vytiahla svoje obľúbené džínsy, ktoré mi boli veľmi tesné, kedykoľvek som si ich po vypraní prvýkrát obliekla. Tentoraz sa obliekali ľahko a nejakým zázrakom mi neboli okolo brucha tesné, keď som si sadla.

Až na to, že to nebol zázrak, ale AdipoBurn! Za prvý mesiac a pol* som schudla 5* kilogramov a všimla som si, že môj metabolizmus je oveľa rýchlejší ako predtým.

Už sú to 4* mesiace, čo som začala používať AdipoBurn, a váha ukazuje každý týždeň nižšie číslo. Moja postava ma už viac netrápi a už nie som sklamaná, keď idem nakupovať. Z veľkosti XXL* som prešla na XL* a teraz sa mi aj XL zdá príliš veľké - teraz, keď som získala kontrolu nad svojou hmotnosťou, sa cítim úžasne.

Vynahradila som si to aj u manžela, keďže som zrušila našu výročnú večeru: veď to bol on, kto ma v tejto emocionálnej horskej dráhe úplne podržal. A je to aj on, kto sa teší z môjho novo nadobudnutého sebavedomia a vzhľadu!

Ale najšťastnejšia som z toho, že sa teraz môžem hrať so svojimi deťmi. Asi ešte nie som „športová“ mama, ale určite sa dokážem udržať lepšie ako predtým!

Tento výrobok nemôžem dostatočne vynachváliť. Vlastne som si ho predobjednala, aby mi nikdy nedošiel - som ním priam posadnutá. Som veľmi rada, že mi to pomohlo, a viem, že to pomôže aj iným ženám, ľutujem len to, že som sa o AdipoBurne nedozvedela skôr.

S pozdravom,

Eva

*Účinky produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webových stránkach. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu alebo liečenie akýchkoľvek ochorení alebo závažných stavov.