Efektívnejšie chudnutie vďaka L-karnitínu?

Často, aj keď dodržiavate zdravú stravu a trávite hodiny v telocvični, nemôžete dosiahnuť požadované výsledky... možno všetko, čo potrebujete, je len trochu viac podpory!

image

Čo je L-karnitín?

Je to aminokyselina, ktorá telu pomáha premeniť tuk na energiuNajskôr je potrebné vedieť, že L-karnitín nie je žiaden umelý stimulant, ale prírodná látka, ktorá sa tvorí v ľudskom tele. Produkuje sa v pečeni a obličkách a ukladá sa v svaloch, srdci, mozgu a spermiách.

Hoci je nevyvážená strava syntetizovaná v našom tele, zvýšená námaha alebo zmeny súvisiace s vekom môžu spomaliť jeho produkciu.

Na čo myslieť pri výbere výživového doplnku s L-karnitínom?

Existujú rôzne formy L-karnitínu. Forma L-karnitínu L-tartrát je najlepšia na zlepšenie metabolizmu tukov, zvýšenie kalorického deficitu a podporu chudnutia. Je to najrozšírenejšia forma karnitínu vo výživových doplnkoch, jednoducho a rýchlo sa vstrebáva a je to najlepšia forma pre fyzicky aktívnych ľudí, predovšetkým pri silových tréningoch.

Náš produkt L-Carnitine Pure 500 je založený na aktívnej látke Carnipure: L-karnitín L-tartrát vysokej kvality zo Švajčiarska. Tento prírodný doplnok je navyše kompatibilný aj s vegánskou stravou. Bez gluténu, GMO, laktózy a pridaných konzervačných látok či farbív.

Prečo by ste si mali vybrať náš L-Carnitine Pure 500:

  • podporuje metabolizmus mastných kyselín a tvorbu energie
  • perfektná kombinácia zloženia a dávkovania pre optimálny účinok
  • najčistejší l-karnitín švajčiarskej kvality
  • bez živočíšnej želatíny – vhodný aj pre vegánov
  • poskytuje až o 16 %* lepšie spaľovanie tukov

*[Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]