Diéta, ktorá pomáha eliminovať hmotnosť zadržiavanej vody

Tento spôsob stravovania je ideálny pre odstránenie toxínov a zníženie zadržiavania vody v tele. Je vhodný najmä pre každého, kto bojuje s nadúvaním, hormonálnou nerovnováhou alebo symptómmi menopauzy. Okrem eliminácie toxínov tiež pomôže posilniť chudnutie a pomôže vám cítit sa zdravšie a mať viac energie.

image

Ak sa snažíme eliminovať nadbytočné tekutiny z tela, musíme stále zostať hydratovaní, nech to znie akokoľvek rozporuplne. Prírodné, čerstvé ovocné šťavy sú pre to ideálne, pretože nám tiež dodávajú energiu a sú plné vitamínov. Rôzne čaje sú tiež skvelé, nielenže vás udržujú hydratovaných, ale sú tiež prospešné pre trávenie a môžu mať relaxačný účinok.

Musíme sa tiež vyvarovať jedlám, ktoré prispievajú k zadržiavaniu vody. Soľ je jedným z nich. Táto detoxikačná strava zahŕňa potraviny s nízkym obsahom soli a potraviny s vysokým obsahom vlákniny, vody, minerálov, antioxidantov a vitamínov. Zelenina (najmä artičoky, zeler, cesnak, uhorka, petržlen, chren,…) a ovocie (najmä papája, hrozno, ananás, melón…) sú vždy dobrým nápadom, rovnako tak aj smoothie, polievky a celozrnné potraviny.

Táto diéta odporúča vyhýbať sa príliš slanému alebo sladkémujedlu a nasýteným tukom (červené mäso, maslo, smotana).

Jogurt je ideálna desiata, pretože je prospešný pre trávenie. Pomáha tiež chrániť pred črevnými infekciami a zmierňuje nadúvanie.

Detoxikačná diéta bude vždy zahŕňať pitie veľkého množstva vody – pomôže vám k hydratácii a tiež pomôže obličkám eliminovať toxíny.

Vyskúšajte očistnú diétu: vaše telo vám bude vďačné

Raňajky: Cereálie alebo ovsené vločky bez cukru s lyžičkou chia semienok v zmesi s jogurtom a pohárom zeleného čaju. Alternatíva: 2 plátky ryžového chleba s tvarohom a plátkom morčacej salámy.

Desiata: Čerstvé ovocie (bobuľové ovocie, hrozno, ananás, melón, jahody, slivky, broskyňa) a pohár vody (vypite po jedle).

Obed:

  • Šalát z karfiolom – hrsť karfiolu, nakladaná uhorka, 1 mrkva a vajce uvarené natvrdo. Šalát ochuťte horčicou.
  • Artičoky (6 kusov) s olejom a trochou soli. Olúpte artičoky a nakrájajte ich na polovicu. Podľa chuti pridajte bylinky (tymián, petržlen) a štipku soli a citrónovú šťavu. Ako dezert si pripravte hrušku – skvelého spojenca pri detoxikácii.
  • Zvoľte klasiku a dajte si gazpacho. Zmiešajte 1 kilogram paradajok, 1 alebo 2 strúčiky cesnaku, 1 cibuľu, 1 červenú papriku, 2 zelené papriky, 2 polievkové lyžice olivového oleja, ocot a soľ. Po uvarení nechajte vychladnúť. Užite si ho bez chleba.

Olovrant: Smoothie – budete potrebovať 1 zeler, ½ uhorky, hrsť petržlenovej vňate, 1 mrkvu a šťavu z 3 citrónov. Pridajte 1 liter vody a rozmixujte.

Ľahká večera:

  • Pečená ryba s kašou z hrášku. Zmiešajte 200 g restovaného hrášku s 1 nakrájanou cibuľkou, strúčikom cesnaku, petržlenom a štipkou papriky.
  • Ľahká omeleta s nakrájanými paradajkami, 6–8 kusov špargle, trochou oleja a soli.

Odporúčame WaterOut EXTREME

Prírodný nápoj s malinovou príchuťou s 8 silnými rastlinnými ingredienciami (artičoky, ibištek, petržlen, melón, červené hrozno, jávsky čaj, CactiNea a koreň Sarsaparille):

  • Eliminuje toxíny a zadržiavanú vodu (bez straty minerálov)
  • Zmierňuje nadúvanie – štíhlejší vzhľad v okamihu
  • Dodává pocit ľahkosti
  • Zrýchľuje chudnutie až 2,5-krát a optimalizuje spaľovanie tukov*
  • Zmierňuje výskyt celulitídy


WaterOut pomáha pri odstraňovaní toxínov a hmotnosti vody, čo pomáha telu pripraviť sa na chudnutie a podporiť proces chudnutia.

Znovu si pohodlne oblečte svoje obľúbené šaty a zapnite gombík na nohaviciach bez problému!

*Účinky po použití produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webovej stránke. Naše produkty nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

Produkty pre Vás

DETOX A CHUDNUTIE
-60%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 49,99 €
Zobraziť produkt