Dawn: „Už po pár dňoch som mala ploché brucho!“

Dawn je mama v domácnosti. Aj keď nikdy nemala vážne problémy s hmotnosťou, trpela tým, s čím sa všetci môžeme stotožniť: pár tvrdohlavých kíl navyše, najmä v oblasti brucha.

image

„Jedla som, lebo som sa nudila.“

Dawn o sebe hovorí, že má priemerný typ postavy; nemá nadváhu, ale nie je ani štíhla. Jej problém s hmotnosťou sa však postupne zhoršoval, najmä preto, že sa zdalo, že jej hmotnosť sa sústreďuje okolo brucha a pása. „Vždy som sa pohybovala medzi veľkosťami 16 a 18. Už ma nebavilo, keď sa ma ľudia pýtali, či som tehotná“.

Hoci nepatrí k tým, ktorí sa prejedajú, priznáva, že má svoje zlozvyky: „Zvykla som jesť, pretože som sa nudila alebo keď som sa cítila skleslo. Cítila som sa pomalá a lenivá.“ Váha pomaly pribúdala a zdalo sa, že nikdy nezmizne.

Potom prišiel AquaSlim

Dawn si prezerala Facebook, keď narazila na reklamu Slimmium na AquaSlim EXTREME. Zistila, že AquaSlim EXTREME môže priniesť veľmi rýchle výsledky (v priebehu niekoľkých dní!), takže ju zaujal natoľko, že ho vyskúšala. „Na základe reklamy a skúmania recenzií som si povedala, že to skúsim, a nebola som sklamaná!“

AquaSlim EXTREME funguje tak, že z vášho tela odplaví takmer tretinu prebytočnej vody a znižuje opuchy, nafúknutosť a nadúvanie, ako aj zmierňuje celulitídu. Je založený na prírodných účinných látkach, ako je petržlen, artičok, jávsky čaj a ibištek, ale aj patentovaná zložka CactineaTM získaná z opuncie.

Keďže vyplavuje prebytočnú vodu, ako aj toxíny, pomáha pečeni - vášmu najväčšiemu orgánu spaľujúcemu tuky - konečne naštartovať chudnutie. A čo na to Dawn?

„Už po pár dňoch som mala ploché brucho!“

Dawn nám povedala, že AquaSlim EXTREME bol presne to, čo jej dodalo potrebnú silu:

„Toto bolo presne to, čo som potrebovala, aby som sa začala zbavovať kíl a udržala si zdravú životosprávu. Môj pás je menší a bruško oveľa plochejšie. Odkedy som začala užívať výrobky Slimmium, schudla som asi 3 kilá. Pomaly začínam nosiť veľkosť 14 a všetky moje obtiahnuté šaty mi začínajú byť príliš veľké! Páči sa mi, ako moje telo vyzerá. Ľudia mi hovoria, ako úžasne vyzerám!"

AquaSlim EXTREME je v akcii! 

Teraz máte šancu pridať sa k Dawn a miliónu spokojných zákazníkov po celej Európe! „Tieto výrobky ma udržali na správnej ceste a motivovali ma. Určite budem v ich užívaní pokračovať! Rozhodne stoja za každý cent.

Získajte AquaSlim EXTREME v limitovanej edícii s lahodnou jahodovou príchuťou!

Produkty pre Vás