Daniela: „Za 2 mesiace som schudla 8 kíl!“*

Volám sa Daniela, som manikérka a matka troch úžasných detí.

Už niekoľko rokov bojujem so svojou váhou, od posledného tehotenstva. S tromi malými deťmi doma som už nemala čas na seba, a keď som mala čas na jedlo, jedla som všetko, čo bolo po ruke.

image

To viedlo k tomu, že som pribrala na váhe a samozrejme to ovplyvnilo môj život, moje sebavedomie a spôsob, akým som komunikovala s ľuďmi.

* [Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

„Nikdy som neverila produktom na chudnutie“

Slimmium som našla prostredníctvom Facebooku a internetového vyhľadávania a rozhodla som sa dať mu šancu. Výrobky som začala používať pred niekoľkými mesiacmi a veľmi sa mi páčilo, ako jednoducho sa používajú. Páčilo sa mi aj ich prírodné zloženie.

Nikdy som úplne neverila, že mi to pomôže, ale... Výrobky mi pomohli zmierniť nadúvanie brucha a pomohli mi zbaviť sa nadbytočnej vody. Potom bolo chudnutie oveľa rýchlejšie a keď som videla výsledky, bola som naozaj motivovaná pokračovať.

„Za mesiac som schudla aspoň 4 kilá...“

Zažívala som čoraz menšie nadúvanie a na tretí deň som sa cítila menej hladná a oveľa silnejšia. Na začiatku prvého týždňa mi váha potvrdila, že som už schudla.

S výsledkami som nadmieru spokojná, za mesiac som schudla aspoň 4 kg, za 2 mesiace som schudla 8 kg a po 3 mesiacoch som schudla celkovo 13 kg.

Keďže som sa cítila motivovaná, začala som pravidelne cvičiť. S výsledkami som bola spokojná, aj keď som necvičila, ale dohromady mi to naozaj pomohlo cítiť sa čo najlepšie.

„V mnohých ohľadoch sa mi zlepšil život

Ešte predtým, ako som začala cvičiť, boli výsledky obdivuhodné. Každopádne cvičenie a správna výživa sú pri chudnutí veľmi dôležité. Vďaka týmto výrobkom som bola motivovaná k väčšej starostlivosti o seba.

V mnohých ohľadoch sa mi zlepšil život. Som sebavedomejšia, šťastnejšia a zlepšil sa mi vďaka tomu vzťah s rodinou a partnerom.

Ak potrebujete niečo, čo vám pomôže, už ďalej nehľadajte. Nebudete ľutovať. Výhody uvidíte naozaj rýchlo a možno sa vám vďaka tomu zlepší život, tak ako mne. Už som Slimmium odporučila priateľom a ľutujem len to, že som na produkty nenarazila skôr.

30-dňový program so 4 úžasnými produktmi

WaterOut EXTREMEje chutný nápoj, ktorý prináša rýchle výsledky. Podporuje činnosť pečene a stimuluje lymfatický systém, jemne čistí telo, redukuje celulitídu a zrýchľuje metabolizmus. Pomáha odstrániť z tela takmer tretinu prebytočnej vody.*

FatBurn EXTREMEje revolučný spaľovač tukov. Pomáha spaľovať o 24 % viac tuku, 5-krát rýchlejšie!* Obsahuje L-karnitín švajčiarskej kvality.

NightBurn EXTREME je nápoj, ktorý pomáha bojovať proti nočným návalom hladu. Zrýchľuje metabolizmus, zlepšuje spaľovanie tukov a tiež pomáha zlepšiť spánok!*

AdipoSlim EXTREME** kapsuly pomáhajú rozpúšťať tvrdohlavý brušný tuk a aktivujú hnedé tukové tkanivo. Overené výsledky: pomáha zmenšiť obvod pása o 7,5 cm a obvod bokov o 6 cm.*

* [Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.]

** [AdipoSlim Extreme je teraz AdipoBurn Extreme: Zložky a všetky výhody produktu zostali rovnaké, zmenil sa len názov.]

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt