ČO ROBÍM ZLE?

Zrejme nič. Čítajte ďalej, všetko vám vysvetlíme.

image

„Zmena pomeru množstva prijatej energie a vydané fyzickej aktivity má za následok úbytok hmotnosti," je často opakovaná mantra. Bohužiaľ nie vždy to vedie k požadovaným výsledkom. V skutočnosti sa zdá, že tuky v určitých partiách tela sú odolné aj dávať najprísnejším diétnym a cvičebným režimom. Ako to? Hlavným dôvodom je, že dávanie do tela príliš málo kalórií môže spôsobiť zmenšenie objemu vaše svalovej hmoty a mať opačný účinok. Druhým dôvodom je, že zníženie podielu tukovej vrstvy vyžaduje veľmi sústredený tréning.

Stále zmätená? Môžu za to tukové bunky!

Hlavnými vinníkom týchto tukových vankúšikov sú podkožné tukové bunky. Tieto bunky sa nachádzajú priamo pod kožou vnútri kolagénovej siete. Z rôznych dôvodov, často hormonálnych, sa môžu zväčšiť až o 60-krát!

Tieto „gigantické" tukové bunky bránia mikrocirkuláciu a lymfatický systém potom už nefunguje optimálne a začne hromadiť vodu a odpadové látky (toxíny) vnútri spojivových tkanív. Dôsledkom je, že má vaše telo problémy s odstránením tukov všade tam, kam je pre neho ľahšie uložiť toxíny, ktoré nemôže vylúčiť.

Už tušíte aký je výsledok, že? Je to celulitída a tie nepríjemné nevzhľadné hrudky, ktoré ničia vašu postavu.

Dostalo sa vám to pod kožu?

Je to viac než len príslovie. V skutočnosti je naša koža najväčším orgánom. Tak prečo nevyužiť tejto výhody, aby ste schudla? Ako? Používajte Booty GEL, ktorý posilňuje sieť kolagénu, spevňuje pokožku a zmenšuje tukové vankúšiky.

Funguje v 4 jednoduchých krokoch:

1. Znižuje lipogenézu (tvorbu tuku) a zvyšuje lipolýzu (spaľovanie tukov)

2. Zvyšuje cirkuláciu a elimináciu toxínov

3. Obnoví normálnu štruktúru dermálneho a hypodermálneho tkaniva

4. Blokuje voľné radikály, ktoré napádajú kolagénnu sieť, ktorá už nemôže udržiavať tukové bunky pod kontrolou.

Garcínia kambodžská + kofeín = Zbohom nevzhľadným hrudkám

Plody Garcínie kambodžskej obsahujú látky blokujúce enzýmy, ktoré poškodzujú sieť kolagénu a elastínu. Týmto spôsobom prebytočný tuk zostáva na svojom mieste, pevne v sieti kolagénu a je menej viditeľný ako tukové vankúšiky.

Účinok kofeínu na druhú stranu určite už poznáte: znižuje objem tukových buniek, urýchľuje spaľovanie a zabraňuje akumuláciu nových tukových buniek. Zlepšuje tiež krvný obeh.

Nedávne štúdie ukázali, že pri aplikácii výrobkov s kofeínom môžete obmedziť obvod pásu až na 2,1 cm len za 30 dní!

Skúste úplne nový Booty Gel!

Inovatívny produkt Slimmium je ideálnym riešením pre odstránenie tukových vankúšikov na bokoch, stehnách, zadku, bruchu a pažiach!

Okrem kofeínu a Garcínie kambodžskej obsahuje 6 ďalších hlavných zložiek (vrátane želatíny, aloe vera a mentolu), ktoré pôsobia na kožu a majú silný antioxidačný a protizápalový účinok.

Booty Gel s chudnúcim účinkom nielen spáli tuky a blokuje ich vznik, ale tiež eliminuje celulitídu, zvyšuje hladinu kolagénu, detoxikuje pokožku do hĺbky, spevňuje ju a obnovuje jej zdravý vzhľad.

Objednajte si Booty GEL so zľavou: