Cítite sa ako BALÓN? Niet divu, že nechudnete

Zjedli ste iba malú, naozaj malú porciu jedla a váš žalúdok bol okamžite nafúknutý? Neviete nájsť spôsob, ako sa zbaviť nafúknutého brucha, aj keď prijímate stále menšie a menšie porcie jedla? Už sa pýtate, či nie ste tehotná? Máte pocit, že prasknete? Je pravdepodobné, že voda vo vašom tele je neustále zadržiavaná.

image

Môže byť nepríjemné, ak sa človek necíti dobre vo vlastnom tele. Voda sa nachádza v každej bunke v našom tele. Avšak pocit nafúknutia a opuchov nie je nič príjemné. Paradoxne sa tohto problému môžete zbaviť tak, že budete piť viac!

Zadržiavaná voda v tele = zadržiavané toxíny v tele

Existuje niekoľko príčin zadržiavania vody v tele (hormonálne zmeny, príliš veľa soli v strave, príliš malý príjem tekutín, nedostatok spánku, stres ...), ale niečo je určite isté: ak sa najskôr nezbavíte prebytočnej vody, vaše úsilie a chudnutie bude odsúdené na neúspech.

Takže ak máte pocit nafúknutosti a opuchov, prvým krokom je zbaviť sa prebytočnej vody. A mimochodom, táto zadržiavaná voda je plná toxínov, ktoré sa v tele neustále vytvárajú. Odstráňte ich z vášho tela! Váš obvod pásu bude okamžite užší, vyformovanejší a bude vyzerať zdravšie!

Ako sa rýchlo zbaviť prebytočnej vody a opuchov?

Už poznáte rady ako dodržiavať zdravý životný štýl, takže ich nebudeme opakovať. Prípadne môžete použiť triky našich babičiek, ktoré boli vylepšené modernou vedou: kvalitné bylinky a rastliny z lesov alebo lúk. Využite preto Slimmium kúzlo pre odstránenie prebytočnej vody z tela- nonstop podporu vám zabezpečí: WaterOut EXTREME denný nápoj a AdipoSlim EXTREME kapsuly.

Obsahuje najlepšiu zmes prírodných prísad, ktorá:

  • preukázane povzbudzuje telo k vylučovaniu prebytočnej vody,
  • podporuje trávenie a udržuje pocit sýtosti,
  • podporuje prirodzený čistiaci mechanizmus tela,
  • poskytuje viac energie,
  • vďaka extrémne vysokému obsahu antioxidantov pomáha chrániť náš organizmus pred škodlivými účinkami toxínov,
  • podieľa sa na rýchlejšom spaľovaní tukov.