Chcela by som jesť a nepriberať!

Aj vy? Ok, je dobré, že vieme, čo chceme. Ale ako na to?


image

V tomto článku vám nebudeme hovoriť, čo smiete a čo nesmiete jesť. Nebudeme vám prednášať ani o všelijakých skvelých moderných potravinách, o ktorých ste ešte nepočuli. Tentokrát vám chceme dať niekoľko tipov, ako jesť, čo chcete a čo ste zvyknutí jesť, bez toho, aby sa na vás kopili „letokruhy“ zjedených rezňov.

Pripravení? Poďme na to!

1. Jedzte menej, ale častejšie

Prerozdeľte si porcie na celý deň, aby ste predišli prejedaniu. Tento trik vám pomôže udržiavať si normálnu hladinu cukru v krvi, a preto nebudete mať takú chuť na sladké a budete si vyberať zdravšie jedlá. Budete tak chudnúť trochu rýchlejšie a udržať si líniu bude pre vás jednoduchšie.

2. Nejedzte priamo z hrnca

Nikdy nejedzte priamo z hrnca alebo z pôvodného obalu. Nebudete mať totiž dostatočnú kontrolu nad množstvom, ktoré zjete. Ak si naložíte jedlo na tanier, lepšie odhadnete potrebné množstvo. Jeden trik na oklamanie hladných očí – môžete použiť menší tanier, bude sa vám zdať, že jete viac.

Chcete rýchlejšie riešenie? Kliknite sem! >> 

3. Jedzte pomaly a prežúvajte

Najviac zjeme vtedy, keď sa ponáhľame. Stihneme totiž zjesť viac, než potrebujeme iba preto, že náš mozog si pocit sýtosti uvedomí až neskôr. Ak budete jesť pomaly, pocit sýtosti vás zastaví skôr, než sa stihnete prejesť. Dobre prežuté jedlo navyše uľahčí a urýchli metabolizmus. 

4. Sústreďte sa na jedlo

Odložte telefón, vypnite televíziu, neodpisujte na správy pri tom, ako jete, a sústreďte sa na svoje jedlo – kúsok po kúsku. Ak sa sústredíte na všetko iné, len nie na jedlo, nebudete mať pocit uspokojenia – a o chvíľu budete zase hladní.

5. Pite dostatok vody a píšte si, koľko ste vypili

Veľakrát si myslíme, že sme cez deň vypili dosť vody, ale je to naozaj tak? Píšte si, koľko vody ste vypili, aby ste mali vždy prehľad. Dnes na to existujú aj milé aplikácie, ktoré vám pripomenú, že je čas sa napiť. Pite predovšetkým pred hlavnými jedlami. Pohár alebo dva pred obedom alebo večerou zmenší množstvo prijatých kalórií a spôsobí, že budete sýti dlhší čas. A dávajte pozor na alkohol. Menej je viac. Ak si chcete vypiť, voľte biele víno – má najmenej kalórií.

6. Plánujte dopredu

Ak ste typ človeka, ktorý potrebuje stále niečo hryzkať (napríklad pred televíziou), majte vždy doma nejakú zdravšiu pochúťku, horkú čokoládu, čerstvú mrkvu alebo oriešky (nesolené). Jednoznačne lepšia voľba ako chipsy. Ak nemáme doma zdravú náhradu, siahneme po nezdravej... Ale môžeme tomu predísť, ak budeme vždy pripravení!

7. Hlavne sa hýbte

Nevyhovárajte sa na nedostatok času, hýbať sa je ľahšie, ako si myslíte. Stačí ísť do práce namiesto autom peši (ak sa dá) alebo zaparkovať trocha ďalej od obchodu. Snažte sa ignorovať výťah, hoci na vás žmurká, a vyjsť hore radšej po schodoch. Vezmite vášho psa na dlhšiu prechádzku ako len okolo bytovky.

Ak ste si dožičili lenivý víkend (zaslúžite si ho), skúste sa aspoň každých 30 až 60 minút poprechádzať po byte alebo si po byte zatancujte na obľúbenú pesničku. Zlepší to vašu cirkuláciu a tým aj metabolizmus, takže budete spaľovať kalórie bez extrémnej námahy.

A nezabudnite na žolíka! AdipoSlim kapsuly s EXTRÉMNYM účinkom

  • podporujú funkciu metabolizmu
  • spaľujú kalórie a menia ich na energiu namiesto tuku
  • pomáhajú zbavovať sa brušného tuku
  • zastavujú útoky vlčieho hladu

Bez námahy – maximálne výsledky. To je presne to, čo chceme všetci

Produkty pre Vás

DETOX A CHUDNUTIE
-60%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 49,99 €
Zobraziť produkt
KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-67%
Špeciálna cena 35,99 € Bežná cena 107,99 €
Zobraziť produkt