CELULITÍDY SA NEZBAVÍTE CVIČENÍM

Nesnažíme sa byť k vám nemilosrdní ani Vás nijako demotivovať, je to holý fakt. Všetky sme už videli profesionálne športovkyne s celulitídou na svalnatých stehnách! Súvisí to s tým, aká je štruktúra našej pokožky.

image

Keď sa podkožné tukové bunky zväčšujú, začnú sa vytláčať na povrch, čo spôsobuje nerovnú pokožku a záchvaty zúfalstva, ktoré vrcholia hlavne v lete, keď sa vidíme v zrkadle. Dôvodov je niekoľko, od sedavého životného štýlu (čím potláčame svoj lymfatický tok) až po hormóny (ženský hormón estrogén je zapojený do procesu rozpadu kolagénu - preto je pokožka nevládna).

Ak je tok lymfy oslabený, dôjde k akumulácii viac tukových buniek, čo ešte zhorší vzhľad celulitídy. To spôsobuje zaťaženie kolagénových vlákien, ktoré to všetko drží pokope. Pridajte estrogén do už oslabeného kolagénu a výsledky sú ... No, vieme, aké ...

A čo sa s tým dá urobiť?

Urobiť môžete nasledovné:

  • zlepšiť tok a cirkuláciu lymfy,
  • zbaviť sa prebytočnej vody a detoxikovať telo,
  • podporiť tvorbu kolagénu,
  • blokovať ukladanie nových tukových buniek,
  • spaľovať existujúce tukové bunky.

Je to príliš komplikované?

Našťastie pre vás niečo máme!

WaterOut EXTREME odplaví z tela prebytočnú vodu a poskytne vám aj vášmu lymfatickému systému potrebnú úľavu. Tiež detoxikuje organizmus a naštartuje chudnutie (čo sa nemôže stať, ak je vaša pečeň zaneprázdnená spracovaním toxínov).

AdipoSlim EXTREME je unikátny spaľovač tukov, ktorý sa zameriava na brušný tuk! Dosiahnutie plochého bruška je teraz jednoduché vďaka zloženiu s účinkom 2-v-1: podporuje spaľovanie tukov a bráni rastu tukových buniek.

S týmito dvomi produktmi:


Vyskúšajte ich teraz za super akciové ceny! 

Produkty pre Vás