Máte radi brokolicu? Pečeň nebude správne fungovať, ak nebudete postupovať podľa 1 pravidla

Viete, že pokiaľ ide o zdravé stravovanie, je nevyhnutná konzumácia brokolice? Brokolica je skutočne skvelé potravina, najmä čo sa týka detoxu, no iba ak nie je uvarená. Iba v surovom stave môže naše telo úplne využiť zloženie, ktoré sa stalo číslom 1 pri správnej detoxikácii - sulforafan. Ale existuje aj iný spôsob ...

image

Faktom je, že väčšina ľudí nemá rado brokolicu - varenú, nieto ešte surovú. To, čo si prečítate, bude pre niektorých sklamaním: ak brokolicu jete vo varenej forme, stratí jej najdôležitejšiu zložku. Volá sa sulforafan. Pochádza však z látky, ktorá má ešte zvláštnejšie meno (glukorafanín) - a to iba vtedy, ak príde do kontaktu s enzýmom myrozináza.

Enzým myrozináza je potrebný na úplné využitie brokolice

Aký je problém s varením? Enzým myrosinázy prirodzene sa vyskytujúci v brokolici je citlivý na teplo, čo znamená, že sa počas varenia vytratí. Preto nemožno glukorafanín premeniť na super detoxikačnú látku sulforafan. To znamená, že môžete jesť veľa varenej brokolice každý deň a vaša pečeň aj tak zostane neprečistená.

Zostáva vám iba surová brokolica ...

Ak budete postupne konzumovať surovú brokolicu, pocítite podobnú reakciu, ako pri nakrájanom cesnaku či cibule: látka, ktorá má pre nás najväčší úžitok, prichádza do styku s konkrétnym enzýmom, ktorý sa aktivuje a spôsobuje pocit pálenia. Táto látka má však aj liečivé vlastnosti.

Podobný je prípad brokolice: keď sa do nej pustíme, glukorafanín príde do styku s myrozinázou (látky sú prítomné na rôznych miestach rastlín a prichádzajú do styku iba v prípade poškodenia rastlín), čím vzniká sulforafane. Ten používa brokolica na obranu proti choroboplodným zárodkom a v našom tele zvyšuje detoxikačnú funkciu pečene.

… alebo iný produkt obsahujúci myrozinázu

Na trhu existuje pomerne málo produktov, ktoré obsahujú extrakt z brokolice, preto je potrebné na ne upozorniť: podobne ako varená brokolica, nebudú k ničomu, ak budú obsahovať iba glukorafanín a nie myrozinázy. To je tiež kľúčový fakt patentovanej formy extraktu z brokolice BroccoRaphanyn®, ktorý je jednou zo zložiek nočnej drenáže a detoxikačných kapsúl WaterOut STRONG
Okrem glukorafanínu, prevažujúceho sulforafán, obsahuje aj enzým myrozináza.

Chudnutie začína čistou pečeňou - WaterOut STRONG Night podporuje nočný detox pečene

Nie je lepšie načasovanie na detox organizmu ako v noci, keď telo nie je zapojené do trávenia, ale zameriava sa na regeneráciu.WaterOut STRONG Night kapsuly podporujú toto optimálne obdobie. Okrem aktívnej formy extraktu brokolice (s myrozinázou) obsahujú aj drenážne prísady a látky, ktoré urýchľujú detoxikáciu a chudnutie (výťažky z ibišteka, brezy, vodného melónu, škorice a čierneho korenia). Výskum ukázal, že zvyšuje vylučovanie nadbytočnej vody z tela 3-krát viac a pomáha sa zbaviť až 2,5-krát viac nechcených kilogramov.

20-dňový program na chudnutie, ktorý zoštíhlil viac ako 90 000 zákazníkov:
Ak chcete skutočne rýchle výsledky pri chudnutí a intenzívne, 24-hodinové pôsobenie na spaľovanie tukov, to, čo potrebujete, je náš balíček. Okrem drenážnych kapsúl WaterOut STRONG Night obsahuje aj drenážny nápoj WaterOut STRONG, ktorý vám pomôže schudnúť prvé kilogramy v priebehu niekoľkých dní.