Alexandru sa za 4 týždne dostal zo 78 kg na 74 kg!*

Napriek tomu, že Alexandru je vášnivým športovcom a denne chodí do posilňovne, musí dbať na svoj jedálniček; dokáže pomerne rýchlo schudnúť, ale bez vyváženého stravovacieho plánu sa mu tuk hromadí nad mieru, ktorá by mu vyhovovala. 

Aj pre vás je ťažké zbaviť sa prebytočného tuku a udržať si fit a vyformované telo? 

image

Riziká nesprávneho stravovania

S najväčšou pravdepodobnosťou, rovnako ako Alexandru, môžete za hlavnú príčinu priberania označiť nesprávnu výživu. Všetko sa začalo Alexandrovým nevyváženým stravovaním počas štyroch rokov štúdia na vysokej škole. 


Riziká spojené s nezdravými stravovacími návykmi presahujú rámec premeny kalórií na tuk. Ich dôsledkom je aj nedostatok sebadôvery: „Ak mám byť úprimný, keď na vás oblečenie začne vyzerať zle, sebadôvera klesá a vy začnete chcieť niečo zmeniť.“

 

Presvedčený skúsenosťami zákazníkov

Alexandru konal dostatočne rýchlo. „Vyhľadal som si na internete produkty na chudnutie, videl som dobré odporúčania a držím si palce, aby som sa za dva mesiace dokázal zbaviť požadovaného množstva brušného tuku.“


Hoci Alexandrovým motívom bolo predovšetkým zlepšenie fyzického vzhľadu, nesprávnu výživu často sprevádza únava, nedostatok motivácie, problémy so zaspávaním a nefunkčná pečeň a črevá.   

Na pomoc prichádza Slimmium! 

Dva produkty, ktoré Alexandru používa a ktoré si obzvlášť obľúbil, sú FatBurn EXTREME a NightBurn EXTREME.


Prvé pozitívne zmeny sa objavili už približne 1 mesiac* po tom, čo Alexandru začal behať a doma cvičiť.

Zo 78 kg na 74 za 4 týždne*! 

Alexandru si zmeral svoj úspech a s radosťou o ňom informuje: „Za 4 týždne* som sa dostal zo 78 na 74 kg bez toho, aby som stratil svalovú hmotu.“ Potvrdili to aj naše štúdie: FatBurn EXTREME spaľuje o 24 % viac tuku* počas niekoľkých hodín, pričom vaše svaly zostávajú neporušené. 

Menej kilogramov znamenalo, že aj navonok sa Alexandrova postava zlepšila: „Zaznamenal som výrazné zmenšenie obvodu pása a brušného tuku.


To je úspech! 

Spaľujte tuk vo dne v noci!

Lepšie vyzerajúca postava, menej tuku, podpora regenerácie po tréningu a viac motivácie sú len niektoré z dôvodov, prečo naši zákazníci milujú kombináciu FatBurn EXTREME a NightBurn EXTREME. 


Do špeciálneho balíčku sme k nim pridali aj WaterOutEXTREME, ktorý naštartuje chudnutie odplavením prebytočnej vody a toxínov z tela a prináša viditeľné výsledky v priebehu niekoľkých dní!

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia.