Ako v zime posilniť imunitný systém?

Nebolo by pekné, keby tento rok jeseň trvala o trochu dlhšie? Iste, zima má svoje kúzlo, ale je to tiež najťažšia časť roku pre náš imunitný systém a ako taká vyžaduje určitú prípravu.

image

Posilnenie nášho zdravia a imunitného systému všetkými možnými spôsobmi je nutnosťou (o to viac v súčasnej situácii s COVID-19!), ale to sa jednoduchšie povie, ako urobí. Prečo teda nevyužiť tohto praktického sprievodcu k vyzbrojeniu znalosťami a produktmi, ktoré vám v nadchádzajúcich mesiacoch poskytnú komplexnú podporu, ktorú potrebujete.

1. Usilujte o zdravú a vyváženú stravu 

Dbajte na svoj jedálniček a pridajte ovocie, zeleninu, celozrnné výrobky, nízkotučné mlieko a mliečne výrobky, chudé mäso, ryby, fazuľu, vajcia a orechy. Vyvarujte sa pridaných cukrov, soli a nezdravých tukov a nezapobudnite dodržiavať svoj príjem kalórií. To sú základy, ktoré všetci viacmenej poznáme!

2. Zvyknite si na pravidelné cvičenie 

Doprajte si aspoň 150 minút miernej aerobnej aktivity týždenne. Tento dosiahnuteľný cieľ urobí s vaším telom aj mysľou zázraky…takže, začnite ešte dnes! Akákoľvek fyzická aktivita je dobrá aktivita: ak je to možné, vydajte sa na dlhú prechádzku do prírody, využite našu bezplatnú online telocvičňu alebo niekoľkrát týždenne ponúknite susedovi, že mu pomôžete vyvenčiť psa. Voľte možnosť ísť po schodoch, zdvíhajte činky a obmedzte čas strávený na gauči.

3. Majte dostatok spánku

Vaše telo a myseľ sa zotavujú spánkom, takže si každý večer zaistite zhruba 7–8 hodín zdravého spánku, aby ste udržali svoj mozok v dobrej kondícii. To, ako sa cítite, keď ste hore, je v mnohých ohľadoch odrazom toho, ako dobre ste sa vyspali.

4. Užívajte vitamín D pre imunitu 

Nedostatočný príjem vitamínu D je bežný a pravdepodobne to môže byť aj váš problém. Ak sa cítite unavení, bolia vás kosti a svaly, cítite sa na dne a prechladnete každú zimu, bolo by dobré užívať doplnok s vitamínom D. Bohužiaľ ho teraz nemôžeme získať dostatok zo slniečka alebo z našej stravy. Ak ste do svojej stravy ešte nepridali Slimmium Vitamín D3, teraz je tá najvhodnejšia doba.

5. Doprajte svojmu telu detox 

Pečeň je našou prvou líniou obrany proti toxínom, ale nemôže fungovať, ak je preťažená. Znie vám z tohto niečo povedome: priberanie na váhe, najmä v brušnej oblasti, málo energie po jedle, problémy s trávením, pokožkou a vlasmi? Mysleli sme si to.

Našťastie sa náš silný extrakt z pestreca mariánskeho v kapsulách Quick Detox môže pochváliť vysokou biologickou dostupnosťou (10-krát vyššia* v porovnaní s bežným extraktom z pestreca mariánskeho), čo znamená, že je oveľa účinnejší pri ochrane vašich buniek pred toxínmi.

*Účinky po použití produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webovej stránke. Naše produkty nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

Získajte Vitamín D a Quick Detox a dobre sa postarajte počas tejto zimy o svoj imunitný systém! Nenechajte si ujsť túto úžasnú ponuku!