AKO NEPRIBRAŤ CEZ SVIATKY?

December a Vianoce sú najkrajšou časťou roka.

Ale je to naozaj tak? Firemné večierky, rodinné večere, stretnutia s kamarátmi – to všetko robí sviatky takými magickými, no je tu ešte jedna spoločná vec – obrovské kopy nezdravého jedla. Už cítite, ako sa vám rozširuje pás? Zastavte to. Teraz si môžete užívať koláče a ostať fit! Predstavujeme vám niekoľko zlatých pravidiel, ako si vychutnávať vynikajúce vianočné jedlo a nepriberať pri tom.

image

1. Hýbte sa

Keď si vychutnávame vianočné delikatesy, pozeráme televíziu a posedávame na gauči s rodinou alebo priateľmi, veľmi ľahko upadneme do stavu hibernácie. Aj keď sa vám zdá, že sa čas zastavil, nezaseknite sa aj vy. Posnažte sa vstať, natiahnuť a poprechádzať sa po dome/byte každých 30 až 60 minút. Zlepší to vašu cirkuláciu a tým aj metabolizmus, takže budete spaľovať kalórie bez extrémnej námahy.

2. Najedzte sa pred odchodom

Takým spôsobom nezaútočíte na obložené chlebíky hneď, keď prídete domov ku kamarátovi či kamarátke. Vynechanie jedla nikdy nie je dobrý nápad, pretože hlad sa nakoniec vždy vráti a prinúti vás zjesť ešte viac, než by ste zjedli normálne.

3. Jedzte menej, ale častejšie

Prerozdeľte si porcie na celý deň, aby ste predišli prejedaniu. Tento trik vám pomôže udržiavať si normálnu hladinu cukru v krvi, a preto si budete vyberať zdravšie jedlá. Budete tak chudnúť trochu rýchlejšie a udržať si líniu bude pre vás jednoduchšie.

4. Pite dostatok vody a píšte si, koľko ste vypili

Vždy musíte byť hydratovaní. Smäd sa často zamieňa s hladom, a tak začnete jesť namiesto toho, aby ste vypili pohár vody. Pite vodu celý deň a predovšetkým pred veľkými porciami. Pohár alebo dva pred obedom alebo večerou zmenší množstvo prijatých kalórií a spôsobí, že budete sýti dlhší čas. A dávajte pozor na alkohol. Menej je viac.

5. Vždy plánujte dopredu

Ak organizujete oslavu, vyberajte zdravšie jedlo a občerstvenie. V prípade, že silou-mocou chcete kúpiť aj niečo na „hryzkanie“, voľte zeler a hummus. Jednoznačne lepšia voľba ako chipsy. A nezabudnite na super jednoduché riešenie. AdipoSlim STRONG kapsuly, ktoré:

– zastavia útoky hladu

– spaľujú kalórie

– menia ich na energiu namiesto tuku.

Bez námahy – maximálne výsledky. A to je pravdepodobne jedno z vašich najväčších vianočných želaní.

Zistite viac: