7 výhod čaju, o ktorých ste možno nevedeli

Zimné obdobie je na čaj ako stvorené! Šanca stráviť najkrajšie obdobie roka s každým, koho milujeme, a socializovať sa v našich obľúbených reštauráciách a baroch vyzerá dosť mizivo, takže je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým, priniesť si teplo a pokoj do našich domovov.

image

Pripravili sme zoznam 7 prekvapivých faktov o čaji, aby sme poskytli niekoľko poznatkov o tom, prečo by práve teraz mohol byť začiatok nového rituálu tým, čo vo svojom živote potrebujete.

Vedeli ste, že…

1. Čaj poskytuje vynikajúcu dávku energie.

Špeciálne zelený čaj. Ak ste ako každý, koho poznáme, musíte si zvyknúť začať svoj deň správne - s teplým nápojom. Čaj prebudí vaše telo aj myseľ a naštartuje trávenie.

2. Čaj je skvelý pre detoxikáciu

Začlenenie čaju do vašej stravy je úžasný spôsob, ako detoxikovať svoje telo a rozlúčiť sa s tými otravnými toxínmi vrátane umelých prísad, konzervačných látok a chemikálií, ktoré sa denne hromadia. Citrónová tráva a pomarančová kôra sú známe najmä svojimi detoxikačnými účinkami. Dôsledná detoxikácia môže tiež podporiť chudnutie, čo je ďalší dôvod, prečo to vyskúšať!

3. Zelený čaj podporuje spaľovanie tukov

Áno, čítate správne! Tiež zmierňuje nadúvanie a opuchy a pomáha rýchlejšie sa priblížiť k vašim cieľom pri chudnutí. Ak pitie čaju na chudnutie nie je pohodlné a lahodné, nevieme, čo iné je!

4. Bylinkový čaj je ideálny pred spaním

Váš ranný čaj prebudí vaše zmysly, ale nemáte radi aj upokojujúci účinok po vypití teplej šálky čaju pred spaním? Ešte lepšie: niektoré čaje sú úžasnými partnermi pri vašich cestách pri chudnutí, pomáhajú vám potlačiť chuť do jedla a zaisťujú regeneračný spánok, čo je tiež nevyhnutné pri snahe získať štíhlejšiu postavu.

5. Čaj obsahuje najzdravšie prírodné ingrediencie matky Zeme

Čaj je vyrobený z niektorých najzdravších prísad matky Zeme. Pocit sýtosti poskytuje napríklad fenikel, zatiaľ čo koreň lopúcha zlepšuje metabolizmus. Extrakt z lucerny detoxikuje organizmus a čierna baza zbavuje telo toxínov. Pridajte k tomu našu obľúbenú mätu, ktorá upokojuje a uvoľňuje, a získate prírodnú bylinnú zmes, ktorá je rovnako zdravá ako aj chutná!

6. Čaj môže znížiť hladinu zlého cholesterolu a podporiť tiež funkciu mozgu

A to všetko bez nepríjemných vedľajších účinkov, ako sú nervozita a nespavosť, ktoré často sprevádzajú kofeínové nápoje.

7. Čaj dodá uvoľnenie

Ak chceme deň ukončiť bez emocionálneho vyčerpania, je nevyhnutné zbaviť sa stresu z každodenného zhonu. Je nevyhnutné odpočinúť si po náročnom dni a nechať čaj pôsobiť, aby sme sa po zdravom spánku vrátili k šťastnejšiemu JA, bez čoh sa žiadne úsilie pri chudnutí nezaobíde.

Ak ešte nemáte balíček SlimTEA 24/7 od spoločnosti Slimmium na pár mesiacov, je vhodný čas, aby ste si zabezpečili denné a nočné čajové duo, kým je ešte stále k dispozícii.

Balenie obsahuje denný čaj s účinkami na spaľovanie tukov, pre zrýchlenie metabolizmu a detox, vďaka čaju Pu-Erh, lucerne, koreňu lopúcha a čiernej baze. Druhou polovicou balenia je lahodný, upokojujúci a detoxikačný čaj na dobrú noc s citrónovou trávou, mätou, chmeľom, medovkou lekárskou a pomarančovou kôrou. Mňam!

Pamätajte, že je tiež sezóna obdarúvania; možno si nebudete môcť sadnúť na šálku obľúbeného čaju so všetkými svojimi priateľmi, ale aj tak im môžete do schránky poslať určitú radosť, teplo a motiváciu pre efektívnejšie chudnutie!

Produkty pre Vás