6 JEDNODUCHÝCH TRIKOV, AKO SA ZBAVIŤ TUKU BEZ CVIČENIA

Chceli by ste vedieť, ako spáliť stovky kalórií každý deň bez toho, aby ste čo i len pohli prstom? Alebo možno len potrebujete extra pomoc pri spaľovaní tukov, aby ste dosahovali rýchlejšie výsledky. Zistite, ako dosiahnuť váš cieľ s minimálnou námahou!

image

1. Žujte žuvačku

Každá žuvačka obsahuje 2 kalórie, nebojte sa – spálite ich a ešte aj viac! Ak žujete žuvačku počas celého dňa, môžete spáliť extra kalórie – až do 11 kalórií za hodinu! Toto je minimum, čo môžete urobiť, jednoducho a bez premýšľania. A k tomu dokonca získate aj svieži dych! Len si dávajte pozor, aby ste nepraskli bublinu počas pracovného stretnutia.

2. Neustále sa pohybujte 

Áno, je to v rozpore s tým, čo vás učili v detstve, opakovane, v škole, v kostole, pri obede. Máme dobré správy - „vrťte sa“ podľa svojich predstáv – budete spaľovať kalórie a ani neviete ako! Hrajte sa s vlasmi, vrťte sa na stoličke, poklepávajte nohou (ale snažte sa neprivádzať kolegov do šialenstva): to vám môže pomôcť spáliť veľa kalórií navyše, každý deň. 

3. Seďte na podlahe 

Vieme, že to nemôžete robiť v kancelárii, ale môžete to robiť doma. Keď sledujete film alebo obľúbený seriál, neležte na gauči - sadnite si radšej na koberec. Prečo? Keď sedíte na podlahe, vaše telo sa musí podopierať - zapája sa viac svalov a spaľuje sa viac kalórií.

4. Choďte po schodoch

Vyberte si schody namiesto výťahu. A to vždy, aj s nákupným taškami, alebo aj keď sa vraciate z práce neskoro a chcete sa už len hodiť na gauč. Ak pôjdete po schodoch trikrát denne, zakaždým, povedzme, 5 minút – to je 15 minút fyzickej aktivity a o ďalších 100 kalórií menej.

5. Znížte teplotu termostatu

Jedna štúdia ukázala, že už len pri dvojhodinovom sedení v miestnosti s teplotou 17 °C denne počas 6 týždňov došlo u ľudí k výraznému poklesu telesného tuku. Možno by bolo dobré nastaviť si teplotu v miestnosti o niečo nižšiu, než na akú ste zvyknutí. Vyzerá to tak, že tuk môžete spaľovať pomocou chladu!

6. Pite nápoj na spaľovanie tukov 

FatBurn EXTREME je mangový nápoj na spaľovanie tukov s termogénnym účinkom. To znamená, že mierne zvyšuje teplotu tela a pomáha telu spaľovať o 24 %* viac tuku počas niekoľkých hodín, aj keď nič nerobíte! Ak si ho dáte pred behaním po úradoch, hraním sa s deťmi alebo prácou na záhrade, premení vaše povinnosti na účinné spaľovanie tukov, a to dokonca bez toho, aby ste museli cvičiť! Získajte ho teraz so zľavou 67%! 

*Účinky produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webových stránkach.