5 tipov na chudnutie na poslednú chvíľu pre toto leto

Leto je tu! Získali ste vysnívanú postavu, po ktorej ste túžili? Pokiaľ nie, nepodliehajte panike – stále je čas! Pripravili sme krátky zoznam jednoduchých vecí, ktoré môžete ešte urobiť, aby ste sa vošli do vašich obľúbených letných šiat. Nakoniec pre vás máme tiež špeciálne prekvapenie. Poďme na to.

image

1. Jedzte „kaloricky negatívne“ potraviny

Aj keď neexistuje také jedlo, ktoré by v skutočnosti spálilo viac kalórií, ako obsahuje, potraviny, ktoré sú „náročnejšie“ na trávenie, sú stále dobrou voľbou. Ak budete jesť veľa potravín, ako je kapusta, zeler, brokolica, hlávkový šalát a jablká, vydržíte dlhšie s pocitom sýtosti. A ak jete hummus so zelerom namiesto chleba – má to jasnú výhodu: menej kalórií = nižšia telesná hmotnosť.

2. Pite dostatok vody

Chápeme, to ste asi počuli už milionkrát – ale je to pravda! Okrem toho, že je voda zásadná v každom procese v našom tele, je to tiež prírodná látka potláčajúca chuť do jedla. Môže znížiť celkový príjem kalórií a pomáha z tela odstrániť odpadové látky – odpad, ktorý by sa inak v tele zhromažďoval a spôsobil, že sa budete cítiť nafúknutí, opuchnutí a unavení.

3. Cvičte – ale cvičte s rozumom

Nemusíte tráviť hodiny vo fitku – kto si môže vôbec dovoliť venovať tomu toľko času? Krátke 20-minutové cvičenia fungujú skvele – ale musíte zvýšiť intenzitu. Odporúčame vám prečítať si niečo o intervalovom tréningu s vysokou intenzitou. Len 15–20 minút denne a výsledky uvidíte okamžite. Nezabudnite sa následne odmeniť proteínovým shakom, aby ste svojim svalom dodali výživu.

4. Okoreňte si svoj život

Máte radi chilli? Kajenské korenie? Ak nie, možno je čas ich uviesť do vášho jedálnička. Kapsaicín – zlúčenina zodpovedná za pálivú chuť, ktorú pocítite z chilli – má dobre zdokumentované účinky na zrýchlovanie metabolizmu. Miernym zvýšením teploty tela sa spáli viac kaórií.

5. Schudnite s tým najlepším 30-dňovým balíčkom pre kompletnú premenu

S našimi produktmi môžete tieto tipy ešte vylepšiť! Máme WaterOut EXTREME, ktorý zaistí, že váš lymfatický systém funguje hladko, a nezadržuje v tele nadbytočnú vodu. FatBurn EXTREME, ktorý premení vaše tréningy na lekcie spaľovania tuku a AdipoSlim EXTREME, ktorý sa zameriava aj na brušný tuk pomocou patentovaného extraktu z kajenského korenia.

Využite špeciálnu ZĽAVU a objednajte ešte dnes!