5 vecí, ktoré skutočne fungujú na zbavenie sa celulitídy

image

ste to počuli - celulitída je úplnenormálna, prirodzená a ju 85% žien. Aaksapredsalennedokážetezmieriť s tým, žemátepomarančovúkožu, je to tiežúplne v poriadku. Roky výskumunámumožnilinahliadnuť do toho, čoskutočnenajlepšiefungujeprisnahevyhladiťpokožku, a prezradímevámmalétajomstvo: nie to lenvýživovédoplnky

Dôvody, prečo máte celulitídu

Dôvody, prečo máte celulitídu, nemajú nič spoločné s vašou hmotnosťou. Oslabenie spojivového tkaniva môže súvisieť s: 

  • každodenným stresom  
  • zmenami hmotnosti (áno, aj úbytkom hmotnosti)  
  • starnutím  
  • poškodením slnkom  
  • nezdravou stravou  
  • sedavým spôsobom života  
  • hormonálnymi zmenami  
  • toxínmi 

Odveká snaha zbaviť sa celulitídy 

Ženy sa usilujú o hladkú pokožku od nepamäti, ale nie všetky metódy proti celulitíde sú účinné a čo je naozaj dôležité, jedna jediná vec nedokáže zázraky. Celulitídu je potrebné riešiť zvnútra aj zvonka. Preto len užívanie tabletiek proti celulitíde vám neprinesie požadované výsledky, rovnako ako len používanie lokálnych krémov tiež neurobí zázraky. 

5 krokov v boji proti celulitíde 

1. Pite viac vody

Pitie väčšieho množstva tekutín pomôže udržať vašu pokožku hydratovanú a pružnú, vďaka čomu bude vyzerať hladšie. Dostatočná hydratácia je dôležitá aj v boji proti zadržiavaniu vody a odplavovaniu toxínov.

2. Vyhladzujte zvnútra

Zlepšite vzhľad svojej pokožky pomocou doplnkov, ktoré pomáhajú zlepšiť mikrocirkuláciu zvnútra, vďaka čomu bude vaša pokožka vyzerať hladšia

Slimmium Cellulite Attack robí toto všetko a ešte viac, pretože podporuje aj chudnutie (úbytok tuku prispieva k zníženiu výskytu celulitídy) a chráni pred poškodením vplyvom životného prostredia. Všetko, čo potrebujete na zlepšenie svojej pokožky zvnútra! 

3. Robte posilňovacie cvičenia

Budovanie svalového tonusu môže pomôcť zlepšiť vzhľad celulitídy. Odporúčame cviky ako drepy a výpady alebo cvičenie s odporovou gumou.

4. Spevnite si pokožku zvonku dovnútra

Skúste používať anticelulitídny krém, ktorý pomôže udržať pomarančovú kožu na uzde. Slimmium Krém proti celulitídehydratuje pokožku a zlepšuje jej hladkosť, čo pomáha znižovať výskyt celulitídy. Okrem toho tiež podporuje spaľovanie tukov, znižuje ich hromadenie a bráni tvorbe nových tukových buniek, čím viditeľne redukuje nielen tuk, ale aj vzhľad celulitídy.

5. Masírujte pokožku

Pravidelné kefovanie a masírovanie pokožky môže pomôcť stimulovať mikrocirkuláciu pod pokožkou, zlepšiť tok lymfy a jej odvodnenie a odstrániť toxíny. Pre maximálny anticelulitídny účinok vyskúšajte používať kombináciu Slimmium Krém proti celulitíde a Masážnu kefu

Zrýchlite si cestu k hladkej pokožke s naším Balíčkom proti celulitíde 

Výkonná kombinácia Slimmium Cellulite Attack s trojitým anticelulitídnym účinkom a Krém proti celulitíde pre lokálne zameranie na tuk a celulitídu. Na dôvažok sme pridali našu Masážnu kefu na celulitídu, ktorá vám pomôže pokožku dôkladne vymasírovať.

Teraz môžete celulitídu (a tuk!) konečne zredukovať tým, že ju budete riešiť zvnútra aj zvonka! 

Tento výkonný balíček vám môže pomôcť: 

  • posilniť steny ciev (čo pomáha zlepšiť mikrocirkuláciu)
  • vyhladiť pokožku a viditeľne tak znížiť výskyt celulitídy 
  • zvýšiť spaľovanie tukov až o 60*% 
  • znížiť hromadenie tuku až o 55*% 
  • znížiť tvorbu nových tukových buniek až o 60*%

* Účinky po použití produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webovej stránke