5 vedecky overených návykov, ktoré vám pomôžu schudnúť

Nedávne štúdie ukazujú, aký veľký vplyv môžu mať zdravé návyky a zároveň odstránenie škodlivých návykov na proces chudnutia. Ukazuje sa, že najjednoduchšie zmeny môžu mať obrovský význam. Neviete, kde začať? Pokračujte v čítaní...

image

Tu je 5 preukázaných a jednoduchých každodenných návykov, na ktoré si ľahko zvyknete a ktoré zmenia vašu cestu k vysnívanej postave.

Vytvorte si vlastnú rutinu

Váš jedálniček by sa pre vás mal stať rutinou. Ak jete každý deň v rovnakom čase, s väčšou pravdepodobnosťou schudnete. Ako? Ak sa budete držať striktne daného stravovacieho plánu, budete mať menej času na maškrtenie medzi jedlami. Je to také jednoduché!
Ak chcete dosiahnuť ešte väčší úspech, zahrňte Slimmiccino STRONG do svojej každodennej rutiny. Potláča nezvládateľný pocit hladu, pomáha predchádzať hromadeniu tuku a stimuluje jeho spaľovanie.


Vždy buďte pripravení

Udržať pravidelný režim bude omnoho jednoduchšie, ak budete vopred myslieť na váš stravovací plán a budete vždy pripravení. Pokud odchádzate s vedomín, že nebudete doma na svoj obvyklý obed alebo večeru – zoberte si niečo malé a zdravé so sebou.  

Ideálne na cesty môže byť čerstvé ovocie, müsli tyčinky alebo vlašské orechy či semienka. Tým se vyhnete situácii, kedy zatúžíte po sušienkach alebo hranolkách. Aká jednoduchá, zdravá a chutná náhrada!

Častejšie sa prechádzajte

Chôdza je jedna z najjednoduchších a najefektívnejších spôsobov, ako byť vo fyzickej aktivite. Nevyžaduje žiadne špeciálne vybavenie ani oblečenie. Jednoducho si obujte pohodlné tenisky a vyjdite von.

Pokúste sa prejsť 10 000 krokov každý deň. Ak si myslíte, že nemáte dostatok času, urobte len malé zmeny vo vašej každodennej rutine. Vybehnite po schodoch namiesto pohodlnej jazdy výťahom, vystúpte z električky o zastávku skôr alebo zaparkujte svoje auto o niečo ďalej. Zvýšte svoju srdečnú aktivitu o niečo každý deň a hneď uvidíte ten rozdiel!

Navyše teraz so Slimmiccinom si môžete býť istí, že budete mať dostatok potrebnej energie!


Používajte menšie taniere

Urobte malý experiment. Naplňte malú misku na cereálie ryžou. Vyzerá to ako dostatočné množstvo? Myslíte si, že by vám takáto porica stačila? Pravdepodobne áno.
Potom skúste dať rovnaké množstvo ryže do veľkej misky. Teraz sa toho zdá byť príliš málo, však? Určite môžete zjesť viac, nie je tak? Nie! Nerobte túto chybu.
Dávajte pozor na množstvo jedla na vašom tanieri. Vaše porcie môžu byť príliš veľké a väčšinou zjete všetko, čo máte pred sebou. Pokúste sa jesť z menšieho taniera a naberte si iba raz. Po jedle vypite pohár vody a počkajte aspoň 5 minút. Ak budete mať aj potom pocit hladu, až vtedy si naberte druhýkrát.

Dobrú noc a zbohom, tuk!

Spánok je pri procese chudnutia nevyhnutný. Niekto tvrdí, že vyvážená strava a fyzická aktivita nie sú dostatočné na dosiahnutie uspokojivých výsledkov, ak nemáte dostatok spánku.
Rovnako ako pri jedle, aj čo sa týka spánku sa snažte dodržiavať priavidelný režim – každý deň choďte spať a zobúdzajte sa v rovnakom čase. Sústreďte sa na najmenej 7 (ale v ideálnom prípade 8) hodín spánku každú noc.
Pre kvalitnejší spánok a rýchlejšie spaľovanie tukov počas noci ti pomože vynikajúcí NightBurn STRONG. Nočný spaľovač tukov, ktorý obmedzuje chuť do jedla. Pomôže vám s potlačením večernej túžby na sladké a zabráni premene kalórií na tuk. Zrýchľuje metabolizmus a udržuje pečeň v dobrej kondícii. Neobsahuje stimulanty, ale naopak uvolňuje a poskytuje kvalitnejší spánok!

Objednajte teraz za špeciálnu cenu >>