5 najlepších horúcich nápojov pre najchladnejšie dni

Najkúzelnejšie obdobie roka sa blíži! Vôňa obľúbených koláčikov v rúre, praskanie dreva v krbe, chuť horkej čokolády - nič neprekoná pohodlie, ktoré prináša zima.

Aj keď všetci milujeme atmosféru tejto sezóny a s ňou spojené tradície, sprevádza ju aj fakt, že vaše „druhé JA“ vám sedí na ramene a šepká, že nadbytočné kalórie sa sami nespália!

image

Namiesto toho, aby ste sa ospravedlňovali pri presadzovaní myšlienky každodenného cvičenia na jar a cítili sa previnilo pri každom súste brownies s dvojitou čokoládou, čo takto osvedčený spôsob, ako sa cítiť lepšie - horúci nápoj!

Tu je výber piatich najlepších horúcich nápojov na posilnenie imunitného systému počas chladnejších dní, ktoré poskytnú telu v zime dodatočnú pomoc:

1. Horúci zázvorový čaj

Vďaka množstvu výhod je horúci zázvorový čaj každú zimu hviezdou. Podporuje dobré trávenie, zmierňuje bolesti v krku, bojuje proti prechladnutiu a zmierňuje nevoľnosť.

Inými slovami: pripravte si ho hneď TERAZ! Zalejte čerstvý zázvor vriacou vodou a nechajte 10 minút lúhovať.

Podľa chuti pridajte med alebo iné obľúbené sladidlo.

2. Kurkumové mlieko

Tento zlatý zázrak nám ponúka antioxidanty, železo a zdravé tuky. Ak chcete využiť jeho schopnosti, zohrejte mlieko, pridajte trochu mletej kurkumy a zázvoru, štipku čierneho korenia a škorice.

3. Matcha

Bohatá na katechíny, ktoré môžu zmierňovať poškodenie buniek. Mali by ste si pravidelne pripravovať aj matcha, aby ste podporili svoje úsilie pri chudnutí.

Urobíte to tak, že do prášku matcha pridáte horúcu vodu a zmiešate ju s bambusovou metličkou.

4. SlimTEA 24/7

Čajové duo Slimmium funguje dvakrát denne na podporu vašich cieľov pri chudnutí! S týmto duom denných a nočných čajov s účinnými bylinnými prísadami telo prirodzene nadobudne rovnováhu.

Live & Slim prebudí trávenie, detoxikuje telo a urýchli odbúravanie tukov, zatiaľ čo Sleep & Slim umožní rozlúčiť sa s večernými útokmi hladu, uvoľní myseľ a zlepší kvalitu spánku.

5. Slimmiccino

Kapučíno, ktoré je zdraviu prospešné, populárne Slimmiccino zmierňuje pocit hladu, zabraňuje hromadeniu tuku a dodáva viac energie.

S iba 8 kalóriami na 1 šálku a bez cukru. Ak to nie je ten najchutnejší horúci nápoj na zimu, tak potom ktorý?!

Produkty pre Vás